Τσιώλης: "Τελείωσε η ΑΕΚ"

O Σάκης Τσιώλης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με την ΑΕΚ.

Τσιώλης: "Τελείωσε η ΑΕΚ"

"Τελείωσε αυτό το θέμα, ήρθαμε σε επαφή αλλά δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή", οπότε το θέμα έκλεισε" , τόνισε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό "arena fm", βάζοντας τέλος στο συγκεκριμένο θέμα.

Από κει και πέρα, ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε...

Για τα πλέι οφ: «Όλα είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ, έχει στα χέρια του δυο παιχνίδια τα οποία αν τα κερδίσει παίρνει αυτός την πρώτη θέση και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμα μια φορά τον χαρακτήρα του. Η ομάδα έχει μέταλλο και αυτό το έχει αποδείξει και με τις 11 ανατροπές που έχει κάνει την φετινή σεζόν. Είναι ένα απίστευτο νούμερο, μια ομάδα με πραγματικά βαριά φανέλα».

Για τον Σαλπιγγίδη: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Με τον «Σάλπι» μέσα στην ομάδα έχει καταφέρει ο «δικέφαλος» να κάνει τις περισσότερες από αυτές τις ανατροπές».

Για τον Λίνο: «Για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι. Έχει πραγματικά τρομερή ποιότητα στην επίθεση. Μπορεί και στέλνει την μπάλα ακριβώς εκεί που θέλει».

Για την άνοδο του Στοχ: «Θεωρούσα ότι θέλει μια βοήθεια από τον μέσα χαφ τον αριστερό, ήταν κρίμα να γυρνάει πίσω να καλύπτει τον Λίνο. Δεν είναι στις δυνατότητες τους αλλά και στην νοοτροπία του. Είναι ένας ελεύθερος μεσοεπιθετικός παίκτης και πρέπει να αφήνει το αριστερό άκρο και να συγκλίνει προς τα μέσα και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον Γεωργιάδη. Θα μπορούσε να παίξει και πίσω από τον φορ. Είναι ένας καταπληκτικός και πολύ ποιοτικός παίκτης, απλά πιστεύω ότι δεν τον έχει αξιοποιήσει πλήρως ο ΠΑΟΚ».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Μπεργκ: «Για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να πάρει τίτλους ο σκόρερ είναι το Α και το Ω. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τεράστια ώθηση από την «Λεωφόρο» , έχει δυναμώσει πολύ, έχει τον Μπεργκ που είναι πολύ μεγάλος παίκτης , από μισή ευκαιρία μπορεί να σου δημιουργήσει γκολ».

Για την συνέχεια των πλέι οφ: «Ο ΠΑΟΚ έχει την πιο δύσκολη αποστολή. Πρέπει να δοκιμαστεί κόντρα σε μια καλή ομάδα και πολύ δυνατή έδρα, αυτή του Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό το παιχνίδι και μετά να πάει στον τελικό των τελικών. Η Τρίπολη δεν είναι αδιάφορη, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να ξεκινήσουν από τις 20 Ιουνίου την προετοιμασία. Θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το καλύτερο εισιτήριο».

Για το μέλλον του: «Μακάρι να καταφέρω να φύγω λίγο έξω, στην Αυστρία ή στην Κύπρο για να ξεφύγω λίγο και από την Σούπερ Λιγκ».

Για το πέρασμα του από τον Άρη και ότι δεν έδωσε αυτό που ήθελε: «Ίσως το πιο επιτυχημένο πέρασμα να ήταν το πρώτο από τον Άρη και εκείνο το 5/5. Το απόλυτο δεν έχει ξαναγίνει. Τώρα το τι έγινε μετά αυτά είναι γνωστά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK