ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσίρκοβιτς: “Η ομάδα έχει μέλλον”. Αλεξίου: “Χάσαμε δίκαια”

Την αισιοδοξία του για παραμονή του Ιωνικού στη Football League εξέφρασε ο Μίκι Τσίρκοβιτς.

Τσίρκοβιτς: “Η ομάδα έχει μέλλον”. Αλεξίου: “Χάσαμε δίκαια”
Ο Σέρβος τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη στην
Ηλιούπολη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ομόλογό του στον πάγκο των “κυανέρυθρων”,
Αλέξη Αλεξίου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Θέλω να πω πως είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που κάθομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου όπως είναι ο Αλέξης Αλεξίου. Ήμασταν αντίπαλοι για 90 λεπτά μόνο κι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήθελαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο για να πάρουν τη νίκη. Τα παιδιά για δεύτερη συνεχή αγωνιστική έκαναν αυτό που έπρεπε και έδειξαν ότι η ομάδα έχει μέλλον και πρέπει να στηριχθεί. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω ότι θα πετύχουμε αυτό που στην αρχή δεν περίμενε κανείς. Να μείνει ο Ιωνικός στην κατηγορία, γιατί αυτό του αξίζει“, δήλωσε ο Τσίρκοβιτς.

Στον αντίποδα, ο Αλέξης Αλεξίου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ιωνικού, ενώ προβληματίστηκε για την κακή εικόνα της ομάδας του.

Πρώτα από όλα να πω συγχαρητήρια στον Μίκι και τον Ιωνικό. Έπαιξαν καλά, ήταν πολύ καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί κι αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να το βελτιώσουμε από εδώ και πέρα“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του “ήλιου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK