Τσόρι, τρεις μήνες μετά!

Στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Ντομίνγκες, ο οποίος είχε φορέσει για τελευταία φορά τα ερυθρόλευκα στις 18 Δεκεμβρίου στο ματς με τον Παναιτωλικό! Ανάσες σε Φιγκέιρας, Μανθάτης. Προφυλάχθηκε ο Μποτία.

Τσόρι, τρεις μήνες μετά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελικά αυτό που αναμέναμε όλοι ότι θα συνέβαινε με τον Ντομίνγκες, το έκανε πράξη ο Βασίλης Βούζας. Ο 50χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τον Αργεντινό, επαναφέροντάς τον στη δράση μετά από περίπου τρεις μήνες.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2016 είχε παίξει για τελευταία φορά με τα ερυθρόλευκα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Κατά τ’ άλλα οι Φιγκέιρας και Μανθάτης προφυλάχθηκαν για να πάρουν ανάσες, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μποτία που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από το ματς με την Μπεσίκτας.

Εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Σεμπά, Βιάνα και Καπίνο. Ο τελευταίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από βδομάδα και θα «τρέξει» για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή:Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK