Το κορυφαίο tweet του 2018 είναι από τα προσεχώς της Super League

Το BBC συγκέντρωσε τα ξεχωριστά ποδοσφαιρικά tweets της χρονιάς που φεύγει σε λίγες ημέρες. Εμείς ψηφίσαμε αυτό που από του χρόνου θ' αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλλον...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

VAR ακούμε και VAR δεν βλέπουμε ακόμη. Αντιθέτως VAR-ουν (χωρίς έλεος) διαιτητές της Super League, την ίδια στιγμή που σ' όλα τα μεγάλα παιχνίδια της χρονιάς γίνεται 'εισαγωγή' από τρίτες χώρες προκειμένου να καταπολεμηθεί η καχυποψία και η ακατάσχετη για το ποιος και πόσο ευνοείται ανά αγωνιστική.

Είναι αμφίβολο πάντως, αν ο... Mr. 'Video assistant referee', που αναμένεται από τη νέα σεζόν να εισαχθεί στην ελληνική ποδοσφαιρική καθημερινότητα, θα λύσει κάθε ένα από τα προβλήματα της διαιτησίας και θα συνεισφέρει στην 'επιβολή' της κανονικότητας στη Super League.

Μην προκαλέσει μάλιστα περισσότερα. Διότι αν η χρήση εξελιχθεί σε... κατάχρηση, τότε η μπάλα θα χαθεί. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι διαιτητές οφείλουν να είναι προσαρμοσμένοι και ταυτόχρονα προσαρμοστικοί στη νέα πραγματικότητα, διαφορετικά θα καταλήξουν να λοιδορούνται. Επαναλαμβανόμενα. Το VAR πανάκεια μιας 'αρρωστημένης' κατάστασης δεν είναι. Αντιθέτως ενδεχομένως εκθέσει πολλούς.

Όπως τον... κύριο σ' ένα από τα κορυφαία tweets που συνέλεξε το BBC από το ποδοσφαιρικό 2018.

Εσείς μπορείτε ν' αντικαταστήσει τα burgers με πιτόγυρα. Τις πατάτες κρατήστε τες... Ταιριάζουν με όλα!

Κεντρική φωτογραφία: eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK