Τύφλα στο μεθύσι ο Ναϊνγκολάν μετά το Βέλγιο-Ελλαδα;

Η αποκάλυψη πως ο Ρατζά Ναϊνγκολάν πιάστηκε μεθυσμένος μετά το ματς με την Ελλάδα και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα προκάλεσε σάλο και ο άσος της Ρόμα απάντησε με φωτογραφία!

Τύφλα στο μεθύσι ο Ναϊνγκολάν μετά το Βέλγιο-Ελλαδα;

Το τελευταίο διάστημα ο Ρατζά Ναϊνγκολάν αδυνατεί να ησυχάσει και διαρκώς βρίσκει τον εαυτό του στη δίνη του κύκλωνα. Έτσι, μετά τις δηλώσεις... μίσους για την Γιουβέντους και την παραδοχή πως είναι μανιώδης καπνιστής ο άσος της Ρόμα απασχολεί και πάλι το φίλαθλο κοινό, αυτή τη φορά μετά από δημοσίευμα βελγικού μέσου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας Nieuwsblad.de "Μετά το παιχνίδι του Βελγίου με την Ελλάδα ο παίκτης, παρά την απογοήτευση που προκάλεσε στην ομάδα του η ισοπαλία αλλά και το ταξίδι στη Ρωσία που ήταν προγραμματισμένο για το επόμενο πρωινό, ήταν σε ντισκοτέκ μέχρι τα ξημερώματα.

Belgium's Radja Nainggolan, center, is challenged by Greece's Sokratis Papatathopoulos, second right, during the Euro 2018 Group H qualifying match between Belgium and Greece at the King Baudouin stadium in Brussels on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Belgium's Radja Nainggolan, center, is challenged by Greece's Sokratis Papatathopoulos, second right, during the Euro 2018 Group H qualifying match between Belgium and Greece at the King Baudouin stadium in Brussels on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Καθώς επέστρεφε, πιάστηκε με ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του πάνω από το επιτρεπτό όριο και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.200 ευρώ ενώ επιπλέον του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης".

Το εν λόγω ρεπορτάζ (κατέληγε με το συμπέρασμα ότι πρέπει να αποβληθεί ο παίκτης από την εθνική ομάδα) το υποστήριζαν διάφορες πηγές, με τον συμπαίκτη του Κώστα Μανωλά στην Ρόμα να περνάει πάντως στην αντεπίθεση λέγοντας:

"Όλα αυτά είναι μαλ@@@@@. Οδηγούσε ένας φίλος μου. Δεν χρειάστηκε καν να υποβληθεί σε αλκοτέστ επειδή καθόμουν δίπλα", ήταν το σχόλιό του, με τον άσο της Ρόμα να ανεβάζει μάλιστα στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία όπου επιδεικνύει το δίπλωμά του...

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

News 24/7

24MEDIA NETWORK