"Τυφλή" εμπιστοσύνη Έρισκον σε Φέρντιναντ

Η υπεροπλία που διαθέτει η Εθνική Αγγλίας στην άμυνα της, έχει επιφέρει το δίλλημα στον τεχνικό των "λιονταριών" Σβεν Γκόραν Έρικσον

"Τυφλή" εμπιστοσύνη Έρισκον σε Φέρντιναντ

Η υπεροπλία που διαθέτει η Εθνική Αγγλίας στην άμυνα της, έχει επιφέρει το δίλλημα στον τεχνικό των "λιονταριών" Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ο Σουηδός προπονητής αμφιταλαντεύεται σχετικά με την επιλογή του κεντρικού δίδυμου, αφού διαθέτει πληθώρα ικανών αμυντικών. Oι Τζον Τέρι, Ρίο Φέρντιναντ, Τζέιμι Κάραχερ και Σολ Κάμπελ, ερίζουν για την κατάληψη της θέσης και διαγκωνίζονται στις προπονήσεις.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (12/10) στο Ολντ Τράφορντ την Αυστρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η νίκη κρίνεται παραπάνω από επιτακτική. Ο Έρικσον προσπαθεί να συνθέσει την κατάλληλη ενδεκάδα, "χτίζοντας" τις βάσεις από την άμυνα.

Οι επιβλητικές εμφανίσεις του Τέρι στην Τσέλσι, όσο και στην Εθνική, εγγυώνται τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα. Ο Κάραχερ προορίζεται για εναλλακτική λύση και θα παραμείνει στον πάγκο, ενώ οι "Διόσκουροι" Φέρντιναντ-Κάμπελ θα χωρίσουν, αφού μόνο ένας εξ αυτών θα επιλεχθεί για να συμπορευτεί με τον Τέρι. Λογικά, το προβάδισμα ανήκει στον αμυντικό της Άρσεναλ που αποθεραπεύτηκε, αντίθετα με το Φέρντιναντ που διάγει περίοδο αγωνιστικής καθόδου.

Ωστόσο, η χρησιμοποίηση του στις προπονήσεις δίπλα απ’ τον Τέρι, προδιαγράφουν την επιλογή του, επιβεβαιώνοντας την εμμονή του Σκανδιναβού τεχνικού στο πρόσωπο του σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK