Τυφώνας χαλάει τα σχέδια του Ζιντάν!

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο Κέιλορ Νάβας πρέπει να διανύσει μία απόσταση 11.000 χιλιομέτρων περίπου, λόγω... κακοκαιρίας! Και όλα αυτά με την Κόστα Ρίκα να έχει σχεδόν προκριθεί στο Μουντιάλ.

Costa Rica goalkeeper Keylor Navas warms up prior a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Mexico at the National Stadium in San Jose, Costa Rica, Tuesday, Sept. 5 2017. (AP Photo/Moises Castillo)
Costa Rica goalkeeper Keylor Navas warms up prior a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Mexico at the National Stadium in San Jose, Costa Rica, Tuesday, Sept. 5 2017. (AP Photo/Moises Castillo) AP

Ο νέος τυφώνας που ταλαιπωρεί την Αμερική φαίνεται πως χαλάει και τα σχέδια του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος σκέφτεται να αφήσει εκτός τον Κέιλορ Νάβας από την αναμέτρηση με την Χετάφε.

Αυτό γιατί ο 30αχρονος πορτιέρε μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα πρέπει να καλύψει μία απόσταση 11.000 χιλιομέτρων περίπου σε ταξίδια με αεροπλάνο!

5,265 χιλιόμετρα είναι το πήγαινε και άλλα τόσα το... έλα μεταξύ Ισπανίας και Κόστα Ρίκα, 353 για τον Παναμά όπου παίζει με την εθνική του ομάδα και άλλα... 26 μέχρι το Χετάφε.

Δηλαδή μιλάμε για 30+ ώρες στον... αέρα συν το περίμενε στα αεροδρόμια. Άντε μετά να τον εμπιστευτείς κάτω από τα δοκάρια με τέτοια κούραση.

Τυφώνας χαλάει τα σχέδια του Ζιντάν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK