Τύρναβος - Αιγινιακός 2-1

Με νίκη 2-1 επί του Αιγινιακού στο Αλκαζάρ ο Τύρναβος παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης από τον 7ο όμιλο, απειλώντας Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή.

Τύρναβος - Αιγινιακός 2-1

Αντιστρόφως ανάλογη από την παρουσία του στη Football League είναι η πορεία του Τύρναβου στο κύπελλο. Μετά την ισοπαλία με την Καλλονή στην πρεμιέρα των ομίλων η λαρισινή ομάδα έφτασε τους τέσσερις βαθμούς χάρη στη νίκη επί των φιλοξενούμενων από την Πιερία και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκρισή της στους 16 της διοργάνωσης.

Τη μοίρα του αγώνα καθόρισε ο Ότα με τα δύο πολύ όμορφα γκολ που σημείωσε στο 45' και στο 72'. Στο μεσοδιάστημα ο Αιγινιακός είχε ισοφαρίσει με τον Δερμιτζόγλου, απειλώντας στη συνέχεια με δεύτερο γκολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι του Άγγελου Διγκόζη ήταν αυτοί που σκόραραν ξανά και πανηγύρισαν στο φινάλε το "τρίποντο", αφού δεν διαχειρίστηκαν έξυπνα το τελευταίο 20λεπτο του αγώνα χωρίς να επηρεαστούν από αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Σολφερίνο στο 74'.

Οι συνθέσεις

Τύρναβος: Πρίφτης, Σιάτρας, Καραμανλής, Χαλούλος, Μπράνκοβιτς, Παληγεώργος (61' Στεργιανός), Ντατίδης, Γεωργίου, Σκαθαρούδης (66' Μιλουτίνοβιτς), Ότα (78' Σαμαράς), Σολφερίνο

Αιγινιακός: Μένκα, Αραμπατζής, Μπάρος, Τέλλος, Γεωργίου, Ζούρκος, Φαμπίνιο (89' Καζάκης), Δεμηρτζόγλου (71' K.Aχαλινόπουλος), Πέντα, Πόποβιτς (71' Ναουμτσέφσκι), Μπλάζεκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK