Τζακερόνι: "Σεβασμός στην Ελλάδα"

Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι προειδοποίησε ότι η Ελλάδα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Τζακερόνι: "Σεβασμός στην Ελλάδα"

"Είπα και όταν τελείωσε το παιχνίδι με την Ακτή, ότι ανήκει στο παρελθόν. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μου να το αφήσουν πίσω τους, να μην συζητούν τι έγινε εκεί και να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνα. Και αυτό κάναμε όλες αυτές τις ημέρες. Προετοιμαστήκαμε για την Ελλάδα", είπε αρχικά ο τεχνικός της Ιαπωνίας.

Και προσέθεσε: "Ο κοόυτς έχει μια δυνατή ομάδα, που δύσκολα την κερδίζεις, την ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια, και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ. Είχα πει ότι στο 2ο ματς θα ξέρουμε που πατάμε και τι πιθανότητες θα έχουμε, επομένως αν κερδίσουμε, θα τις αυξήσουμε".

Ερωτηθείς για τον Κεϊσούκε Χόντα, ο Αλμπέρτο Τζακερόνι απάντησε: "Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες κόντρα στην Ακτή. Διαφωνώ, που λέτε ότι ήταν κακός. Τον έχουμε στην ομάδα για να προσφέρει, αυτά που ξέρει τόσα χρόνια και στην εθνική και τώρα, που παίζει σε έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους (τη Μίλαν)".

Όσο για το αν έχει γούρια και προλήψεις παραδέχθηκε: "Όλοι οι Ιταλοί προπονητές έχουν. Έτσι είχα και εγώ, ξεκινώντας όμως την καριέρα μου, πριν 3 χρόνια. Ποιο ήταν; όταν έβγαινε φωτογραφία η ομάδα, πριν τα ματς, έχανε, έτσι πολύ απλά σταμάτησα τις φωτογραφίσεις, και αρχίσαμε να κερδίζουμε".