Τζαναβάρας: "Δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο"

Ανοικτό ενδεχόμενο περί αποχώρησης του ιδίου και των παικτών του άφησε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Τζαναβάρας: "Δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο"
INTIME SPORTS

"Είχαμε ένα αρκετά δύσκολο έργο σήμερα, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Πλατανιά και έγινε ακόμα δυσκολότερο μετά την αποβολή του γκολκίπερ στο 6'. Οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε πράγματα. Εμείς τον τελευταίο καιρό κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα και έχουμε βελτιώσει ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι μας, στον τρόπο σκέψης μας, αλλά υπάρχει μεγάλη απειρία στα παιδιά, που δυστυχώς κάποιες φορές δεν αρκεί αυτή η προσπάθεια.

Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του, του εύχομαι καλή συνέχεια, όπως και στον Γιάννη Χριστόπουλο, ό,τι καλύτερο. Θα αφήσω όμως το αγωνιστικό κομμάτι και θα περάσω στο διοικητικό κομμάτι που μας ταλανίζει από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας. Δυστυχώς μετά την παραίτηση του κ. Πάτση τα πράγματα για εμάς γίνονται πάρα πολύ δύσκολα. Δεν ξέρουμε η αυριανή μέρα τι θα φέρει. Υπάρχει μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και θέλω να πω ότι παρά την προσπάθεια την καλή που προσπαθούμε να κάνουμε όλα πλέον είναι ανοικτά. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι καλό γι' αυτή την ομάδα, να βρεθούνε κάποιοι άνθρωποι να βοηθήσουν την κατάσταση, γιατί τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα'', είπε αρχικά ο τεχνικός της Νίκης Βόλου.

Ερωτηθείς αν υπάρχει όπως φημολογείται κίνδυνος διάλυσης της ομάδας: ''Τι να πω; Ίσως και να ισχύει. Ίσως η κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει, δεν γνωρίζω. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι πρέπει κάτι να γίνει γρήγορα γιατί η κατάσταση φτάσει σιγά-σιγά στο απροχώρητο''.

Κληθείς να σχολιάσει αν θα "παλέψει" ο ίδιος και οι παίκτες του παρά τα προβλήματα: ''Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα, γι' αυτό σας λέω ότι είναι όλα ανοικτά και για εμάς και για τους ποδοσφαιριστές. Κοιτάξτε, όταν είσαι στη Super League πρέπει να υπάρχουν κάποιες συνθήκες εργασίας για Super League. Το παλεύουμε τον τελευταίο καιρό, προσπαθούμε να καλύψουμε πράγματα κι από μόνοι μας, αλλά αυτό το πράγμα αρχίζει να γίνεται πάρα πολύ κουραστικό. Όπως καταλαβαίνετε αν δεν υπάρξει μία σταθερή διοίκηση σιγά-σιγά θ' αρχίσουν όλοι να αποχωρούν''.

Τέλος, ρωτήθηκε αν οι παίκτες του ήταν επηρεασμένοι από τη διοικητική αβεβαιότητα: "Σίγουρα είναι επηρεασμένοι. Προσπαθήσαμε να αφήσουμε έξω όσο μπορούμε αυτό το κομμάτι από το κεφάλι των ποδοσφαιριστών, όπως καταλαβαίνετε όμως άνθρωποι είναι, παιδιά μικρά είναι, δύσκολα να μην επηρεαστούν. Από αύριο φοβάμαι πάρα πολύ το τι θα γίνει''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK