Τζαναβάρας: "Συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι"

Ευχαριστημένος από την απόδοση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Αστέρα παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος υπογράμμισε ότι "αφήνουμε απ' έξω τα διοικητικά".

Τζαναβάρας: "Συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι"
INTIME SPORTS

"Ήμαστε πολύ λυπημένοι όσον αφορά στο αποτέλεσμα γιατί κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Super League. Δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα κι από λεπτομέρειες ή κάποια λάθη επιπόλαια, χάσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Είδατε την προσπάθειά μας. Στο πρώτο ημίχρονο, αντί το σκορ να είναι 1-0 για εμάς, φάγαμε το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, αντί να κάνουμε το 1-1, ήρθε στο τέλος το 0-2.

Είναι άδικο αποτέλεσμα για εμάς, κάναμε πολύ καλή προσπάθεια αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Εάν δεν προσέξεις τις λεπτομέρειες, έχεις πρόβλημα, έχουμε απειρία και την πληρώνουμε. Η ομάδα έχει βελτιωθεί στη φυσική κατάσταση, στη δύναμη, στο παιχνίδι της. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα, γίνεται μεγάλος αγώνας αλλά υστερούμε σε άλλα πράγματα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, σε τρεις μέρες έχουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι", είπε αρχικά ο τεχνικός της Νίκης.

Ερωτηθείς αν η ομάδα του επηρεάζεται από τα διοικητικά, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας απάντησε: "Αφήνουμε απ' έξω τα διοικητικά, ο πρόεδρος μάς βοηθάει όσο μπορεί, εμείς προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είναι σωστό να ασχολούμαστε με αυτά, οι παίκτες είναι απ’ έξω απ’ αυτά, είναι συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι".