Tζανδάρης: "Σκληρή δουλειά για να είμαστε πρωταθλητές"

Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε για το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ, για το τι πρέπει να γίνει στο εξής αλλά και για το ματς με την Καλλονή.

Tζανδάρης: "Σκληρή δουλειά για να είμαστε πρωταθλητές"

Συγκεκριμένα είπε στη ΝΟVA:

Για το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ

"Πιστεύω έχουμε χάσει την φρεσκάδα που είχαμε στα πρώτα παιχνίδια. Βγαίνει η κούραση από τα πολλά παιχνίδια. Καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να κρατάμε δυο και τρία καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι φταίει πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια δεν έχει χαθεί κάτι, έπειτα από άσχημο αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος πιστεύουμε θα είμαστε Πρωταθλητές".

Για τις συζητήσεις που έγιναν στην ομάδα για τις κακές εμφανίσεις

"Εμείς καταφέραμε να φτάσουμε την ομάδα στην κορυφή και εμείς θα ξαναεπιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ήταν. Δεν μπορεί να μας βοηθήσει κανένας παρά μόνο ο εαυτός μας. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα και να παρουσιάσουμε την εικόνα που είχαμε στα πρώτα παιχνίδια".

Για την αίσθηση που αφήνει ο πρώτος γύρος

"Είμαστε λίγο πικραμένοι από το τελευταίο αποτέλεσμα. Όλοι θέλαμε τη νίκη για να είμαστε πρωταθλητές χειμώνα αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, δουλεύουμε πάνω σε αυτά που θέλει ο προπονητής και πρώτα ο Θεός θα πάνε όλα καλά".

Για το ματς με την Καλλονή

"Είναι μία καλή επιθετική ομάδα και καλά συγκροτημένη. Θα πάμε μόνο για τη νίκη και ο κάθε αγώνας είναι τελικός χωρίς επιστροφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK