Τζαβέλλας or not Τζαβέλλας;

To όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα κυκλοφορεί σε κάποιες συζητήσεις εντός ΑΕΚ, ως προς τις σκέψεις για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στη θέση του αριστερού μπακ, ωστόσο αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει…

Τζαβέλλας or not Τζαβέλλας;
tzavellas pekxart ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποχώρηση του Λέσκοτ και το γεγονός ότι ο Ντίας δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Ντίντακ έστω και για να πάρει ορισμένες ανάσες ο τελευταίος, οδηγούν σε σκέψεις απόκτηση επιπλέον αμυντικού στην ΑΕΚ. Το τάιμινγκ της αποχώρησης του Τζαβέλλα από τον ΠΑΟΚ «κουμπώνει» αρκετά στη συγκεκριμένη επιθυμία της «Ένωσης» και όπως ήταν λογικό συζητήθηκε έστω και σε φιλολογικό -για την ώρα- επίπεδο.

Το γεγονός ότι η συζήτηση των ανθρώπων που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της «Ένωσης» για την περίπτωση του Τζαβέλλα είδε το φως της δημοσιότητας, προσφέρει τη δυνατότητα… σφυγμομέτρησης για έναν ποδοσφαιριστή που σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερος λόγω του χαρακτήρα του.

Το αν θα προχωρήσει το θέμα του Τζαβέλλα ή της απόκτησης αμυντικού γενικά, είναι κάτι που θα εξακριβωθεί στην πορεία, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Δεδομένο είναι μόνο ότι η ΑΕΚ κινείται για έναν κεντρικό χαφ, κοιτάζει φορ, αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι ρευστά. Το αν αποκτηθεί εξτρέμ, δηλαδή, ή ένας ακόμα αμυντικός.

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ Η... ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ

Το όνομα του Τζαβέλλα, πάντως, δεν παίζει για πρώτη φορά στη μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια αυτή τη φορά δείχνει να παίζει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- πιο επιδερμικά αφού υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις. Στο παρελθόν η «Ένωση» προσπάθησε δύο φορές να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό. Η πρώτη, τη σεζόν 2006-07 επί προεδρίας Ντέμη Νικολαϊδη, όταν ο Τζαβέλλας αγωνιζόταν ακόμα στην Κέρκυρα. Δεν το είχε πάρει ζεστά τότε η ΑΕΚ με αποτέλεσμα ο παίκτης να καταλήξει στον Πανιώνιο.

Η δεύτερη απόπειρα έγινε το καλοκαίρι του 2010. Τότε οι «κιτρινόμαυροι» διέθεταν ένα ποσό της τάξης των 700.000 ευρώ για να εξασφαλίσουν το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, ο οποίος όμως κατέληξε στη Γερμανία και στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Τζαβέλλας βλέπει την (αγαπημένη του) Νέα Σμύρνη
Ποιος "κάρφωσε" τον Τζαβέλλα στον Ίβιτς!
Ίβιτς: "Γι' αυτό έκοψα τον Τζαβέλλα"
Γιατί τρελάθηκε ο Ίβιτς με Τζαβέλλα!
Από το… 2020 στην Κ20 ο Τζαβέλλας

News 24/7

24MEDIA NETWORK