Τζαβέλλας: "Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στο Καραϊσκάκη"

Διαβάστε τι είπε για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.

Τζαβέλλας: "Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στο Καραϊσκάκη"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θα συναντήσει στην έδρα των "ερυθρόλευκων".

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει να παίξει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ως πρωτοπόρος:

"Ο ΠΑΟΚ θα πάει στον Πειραιά για να κάνει το παιχνίδι του, όπως σε κάθε γήπεδο και απέναντι με οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν αλλάζει κάτι και δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό για μας. Εξάλλου τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντέρμπι! Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι κάθε εβδομάδα να κάνουμε αυτό που κάναμε και απέναντι στον Πανθρακικό, δηλαδή να κερδίζουμε. Πιστεύω ότι και στο Καραϊσκάκη θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Για το ότι απέναντι στον Πανθρακικό ο ΠΑΟΚ φάνηκε να αγχώνεται περισσότερο από ότι αναμένονταν:

"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ μεσοβδόμαδα με το ταξίδι μας στη Λευκορωσία και το ματς στο κρύο απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ. Παίξαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Επίσης είχαμε και ορισμένες απουσίες καθώς υπήρχαν αρκετά παιδιά που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Δόξα τω θεό κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και εμείς και εσείς τα ΜΜΕ και ο κόσμος βέβαια. Σε μία σεζόν με τόσα πολλά επίσημα παιχνίδια, δεν μπορεί κάθε εβδομάδα η ομάδα να αποδίδει το τοπ ποδόσφαιρο. ήταν σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και παραμείναμε μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας"..

Για το ότι σε ένα ντέρμπι κορυφής όπως είναι αυτό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, το περισσότερο άγχος το έχει ο πρωτοπόρος ή αυτός που κυνηγάει:

"Είναι ένα ντέρμπι και κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει περισσότερο άγχος από τον άλλο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν και θα παλέψουν για το καλύτερο. Το σημαντικό όμως ξαναλέω είναι ότι κερδίσαμε τον Πανθρακικό. Αν δεν κερδίζαμε και αυτή τη φορά, θα μιλούσαμε για κάποιους νέους χαμένους βαθμούς οι οποίοι πιθανότατα θα μας στοίχιζαν στη συνέχεια. Οι βαθμοί είναι ίδιοι είτε παίζεις με τον Πανθρακικό, είτε με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο τα ντέρμπι και να αφήνουμε τα άλλα ματς...".

Για το τι χρειάζεται να προσέξει ο ΠΑΟΚ περισσότερο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

"Στα ντέρμπι χρειάζονται τα πάντα! Και τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ το θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι:

"Και ο Ολυμπιακός το θέλει εξίσου πολύ! Φυσικά και εμείς το θέλουμε όπως όλοι θέλουν νίκες και στα ντέρμπι. Αλλά υπάρχει και η ισοπαλία... Όλα είναι ανοιχτά".

Για το αν η πίεση που θα ασκηθεί από την κερκίδα στο Καραϊσκάκη μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα:

"Δε θα παίξουμε πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη. Έχουμε παίξει κι άλλα παιχνίδια εκεί και ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Όπως ο Ολυμπιακός έρχεται στην Τούμπα, έτσι κι εμείς θα πάμε τώρα στο Καραϊσκάκη...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK