Τζαβέλλας υπό (πολλές) προϋποθέσεις για Παναθηναϊκό

Η προτεραιότητα του Ελληνα αμυντικού για το εξωτερικό μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη, η θετική «ψήφος» από Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη και η (απόλυτα διερευνητική) επαφή που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές προ δεκαημέρου. Το Contra.gr αποκαλύπτει…

Τζαβέλλας υπό (πολλές) προϋποθέσεις για Παναθηναϊκό

Η επικείμενη «ελευθερία» του Γιώργου Τζαβέλλα από τον ΠΑΟΚ, που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά είναι προ των πυλών, είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει μεταγραφικά απ’ την εγχώρια αγορά (και) τον Παναθηναϊκό, αλλά ΜΟΝΟ κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Όταν βγήκε στον «αφρό» το θέμα της διαμάχης του Ελληνα αμυντικού με τον δικέφαλο του Βορρά κι ακολούθησε η «περιθωριοποίησή» του απ’ τους Θεσσαλονικείς, είναι αλήθεια πως στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης του Παναθηναϊκού, δεν έδειχναν ιδιαίτερα «ζεστοί» για να ασχοληθούν, για μια σειρά από λόγους.

Υπήρχαν «φωνές» εντός της «πράσινης» ΠΑΕ που έβγαζαν έναν σχετικό προβληματισμό για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του παίκτη, ενώ παράλληλα υπήρχαν και απόψεις πως δεν υπήρχε λόγος να μπει ο Παναθηναϊκός σε «προστριβές» με τον ΠΑΟΚ, απ’ τη στιγμή που οι σχέσεις με τον δικέφαλο του Βορρά έχουν εξομαλυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Όχι ότι έχουν φτάσει στο επίπεδο που βρίσκονταν (σε επίπεδο κορυφής πριν από δύο χρόνια), αλλά δεν υπάρχει πλέον αυτό το απίστευτο ψυχροπολεμικό κλίμα που είχε καλλιεργηθεί (κυρίως απ’ την πλευρά του ΠΑΟΚ) το περασμένο καλοκαίρι, με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειοδοτήσεων.

Ως εκ τούτου στον Παναθηναϊκό είχαν αφήσει στην άκρη την περίπτωση του Τζαβέλλα εν όψει Γενάρη, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως υπήρξαν δεύτερες σκέψεις, κυρίως απ’ την πλευρά του τεχνικού τιμ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολύ καλή άποψη ποδοσφαιρικά για τον Τζαβέλλα, θεωρεί πως είναι ένας απ’ τους καλύτερους Ελληνες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και αν θα ήταν στο χέρι του, δεν θα ήταν διόλου αρνητικός σε ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Ακόμη και οι όποιες «ενστάσεις» μπορούν να υπάρχουν για το χαρακτήρα του, δεν προβληματίζουν τον Εβρίτη τεχνικό που θεωρεί πως σ’ ένα σύνολο και σε αποδυτήρια, που λειτουργούν σωστά, ακόμη και οι πιο «δύσκολοι» χαρακτήρες, μπορούν να «κουμπώσουν» σωστά.

ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο "ΛΥΜΠΕ"

Αντίστοιχα καλή άποψη παικτικά και αγωνιστικά έχει για τον Τζαβέλλα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με ότι αυτό συνεπάγεται… Δεν αποτελεί ωστόσο «προτεραιότητα» για τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Όπως και ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί «προτεραιότητα» και για τον Ελληνα αμυντικό.

Η πλευρά του Τζαβέλλα, έχει ρίξει όλο το βάρος στο εξωτερικό, όντας σε επαφή με ομάδες απ’ την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ολλανδία. Εάν ωστόσο, δεν βρει κάτι που να καλύπτει εξ ολοκλήρου τις φιλοδοξίες και τους στόχους του μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη, είναι ανοικτός στο να εξετάσει την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Κι αυτό έχει ξεκαθαριστεί ως ένα ενδεχόμενο, στη μοναδική (απολύτως διερευνητική) επαφή που έγινε ανάμεσα στους «πράσινους» και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, πριν από περίπου 10 μέρες. Εκτοτε η κάθε πλευρά ακολούθησε το… δρόμο της. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν τις περιπτώσεις που «καίνε» (αποχώρηση Ιμπάρμπο, απόκτηση φορ, επιτελικού μέσου, winger) και η πλευρά του Τζαβέλλα συνεχίζει τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού. Αν ωστόσο στις 23-24 του μήνα, ο Ελληνας άσος δεν έχει βρει ακόμη ομάδα εκτός Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός θα «παίξει» πλέον πολύ δυνατά, εφόσον υπάρξει προσέγγιση στο οικονομικό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο υπερπολύτιμος κύριος Λέτο
Η "καυτή" μάνατζερ του Πόπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK