Τζέιντον Σάντσο, επέστρεψε από την εξορία και σκόραρε μετά από πέντε μήνες

Η Γιουνάιτεντ δεν νίκησε αλλά χαμογελάει με την επιστροφή του Σάντσο στη δράση για δεύτερο σερί ματς. Σκόραρε κιόλας το 2-2.

Manchester United's Jadon Sancho celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Σκόραρε ο Τζέιντον Σάντσο AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε! Ο Άγγλος φορ έπαιξε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα κόντρα στην Λιντς κι έγινε σωτήρας για να καταφέρει η Γιουνάιτεντ να πάρει βαθμό από την αναμέτρηση.

Ήταν το 59' όταν Έρικ Τεν Χαχ τον έριξε στη μάχη κι ο 22χρονος επιθετικός στο 70ο λεπτό σκόραρε διαμορφώνοντας το 2-2. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Σάντσο μετά από πέντε μήνες. Το τελευταίο του καταγράφεται μέσα Οκτώβρη στο 2-0 των Κόκκινων Διαβόλων κόντρα στην Τότεναμ.

Από εκεί κι έπειτα ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ αποστασιοποιήθηκε από την πρώτη ομάδα και τα social media. Ο Σάντσο επικεντρώθηκε στον εαυτό του για να λύσει προσωπικά θέματα. Μάλιστα, έφυγε από την Αγγλία και έζησε στην Ολλανδία έπειτα από υπόδειξη του Τεν Χαχ. Εκεί, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ τον έβαλε να δουλέψει με δικό του προπονητή για να επανέλθει.

Θυμίζουμε πως ο Σάντσο αποτελεί μία τεράστια επένδυση. Στο Μάντσεστερ είχαν πάρει την απόφαση το καλοκαίρι του 2021 να τον αγοράσουν από τους Γερμανούς αντί 85.000.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει εκτός των επιλογών του Σάουθγκεϊτ για το Μουντιάλ 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι τρελός ο πρόεδρος των Σανς, ο νεότερος στην ιστορία του NBA: Έφερε Ντουράντ μόλις ανέλαβε

Γιουνάιτεντ: Αυτοί είναι οι τρεις εκ των έσω που διεκδικούν το 7 του Ρονάλντο

Αυτός είναι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ που έσπασε την ιερή συμφωνία με την Ατλέτικο

News 24/7

24MEDIA NETWORK