Τζεμπούρ: "Δεν έχω λόγο να μιλήσω με άλλη ομάδα"

Σύμφωνα με τον Ραφίκ Τζεμπούρ ο ΑΠΟΕΛ είναι απλά άτυχος στα τελευταία παιχνίδια και δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε φάση που δημιουργεί ο αντίπαλος. Διαβάστε τι είπε στο "Balla" για την επίθεση του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την ΑΕΚ!

Τζεμπούρ: "Δεν έχω λόγο να μιλήσω με άλλη ομάδα"

Τον ρωτήσαμε τι πήγε λάθος στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα και χάθηκαν απρόσμενα δύο βαθμοί. "Πιστεύω ότι είχαμε το παιχνίδι στο χέρι μας, είχαμε μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Στο τέλος δεχτήκαμε ένα γκολ που μας έβαλε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Μετά ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε, γιατί είχαμε λίγο χρόνο. Αυτό είναι το λάθος μας στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να το αλλάξουμε πολύ γρήγορα", δήλωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ στο Balla, υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι ο ΑΠΟΕΛ έχασε βαθμούς στα τελευταία ματς από... υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει και με την παρατεταμένη φημολογία για την ΑΕΚ. "Έχω συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχω λόγο να μιλήσω με κάποια άλλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος εδώ", απάντησε. Άρα... μένει; "Είμαι χαρούμενος εδώ", επανέλαβε.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Τζεμπούρ: ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK