Τζέραρντ: "Δίνει αυτοπεποίθηση το περιβραχιόνιο"

Χαρούμενος που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας είναι ο Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος περίμενε καιρό τη στιγμή αυτή.

Τζέραρντ: "Δίνει αυτοπεποίθηση το περιβραχιόνιο"
PHOTOGRAPH: STEFAN WERMUTH/REUTE

Κάθε άλλο παρά... βαρύ βλέπει το φορτίο που πρέπει να σηκώσει ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος πήρε το περιβραχιόνιο και επωμίστηκε το ρόλο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας.

Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος γι' αυτό και έτοιμος να οδηγήσει τη χώρα του σε μια μεγάλη διάκριση στο προσεχές Μουντιάλ, ευχαριστώντας παράλληλα τον προπονητή του για την επιλογή του να τον χρίσει αρχηγό.

Οι δηλώσεις του Τζέραρντ:" O Kαπέλο δεν με πίστευε ως αρχηγό της Αγγλίας ενώ ο Χόντσον με πιστεύει. Είμαι ο αρχηγός της Αγγλίας και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση.

Θελω τους Λάμπαρντ, Ρούνεϊ και Γιαγκέλκα να είναι συμπαραστάτες μου αλλά προτιμώ να είμαι αρχηγός παρά δεύτερος αρχηγός.

Έχουμε επιλογές σε πολλές θέσεις και ο προπονητής θα μπορούσε να επιλέξει τέσσερις ή πέντε ομάδες για τον αγώνα με την Ιταλία.

Αυτό είναι που μου δίνει ελπίδα ότι όποιους παίκτες και να διαλέξει ο προπονητής αυτοί που θα βρίσκονται στον πάγκο διαθέτουν ταλέντο για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Οι νέοι παίκτες έχουν παραστάσεις από τις ομάδες που αγωνίζονται και είναι κάτι που έχω καταλάβει στην προπόνηση. Είναι έτοιμοι να παίξουν και αυτός είναι ο καλύτερος λόγος που έχω να πω γι΄αυτούς."

News 24/7

24MEDIA NETWORK