Τζέραρντ έτοιμος για τίτλο

Για πρώτη φορά από το 1996 η Λίβερπουλ θα μπει στο δεύτερο μισό της σεζόν της Premier League ούσα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ο Στίβεν Τζέραρντ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τέλους.

Τζέραρντ έτοιμος για τίτλο

Η εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 5-1 επί της Νιουκάστλ στον τελευταίο αγώνα του 2008 ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των παικτών της Λίβερπουλ οι οποίοι πιστεύουν πώς μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 1990.

"Εχουμε δώσει στους εαυτούς μας μία μεγάλη ευκαιρία. Εάν θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή και να παραμείνουμε μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου πρέπει να ανταπεξέλθουμε της πίεσης. Διαθέτουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες καιέχουμε να αντιμετωπίσουμεπολλά τεστ και προκλήσεις. Αλλά εάν συνεχίσουμε να παίζουμε κατά αυτόν τον τρόπο, τότε θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας".

Για τον αρχηγό της Λίβερπουλ το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται σε αυτή τη θέση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της σεζόν είναι πρωτόγνωρο και ο ίδιος αποδίδει αυτή την επιτυχημένη πορεία στην πληρότητα και την αυτοπεποίθηση της ομάδας: "Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω παίξει ποτέ. Κοιτάζεις στα αποδυτήρια και από τους τερματοφύλακες μέχρι τους επιθετικούς, διαθέτουμε φανταστικούς παίκτες. Εχουμε τη σιγουριά ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα μεγάλα εμπόδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK