ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέραρντ και Ρέινα προλαβαίνουν την πρεμιέρα

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της Λίβερπουλ, καθώς τόσο ο Στίβεν Τζέραρντ όσο και ο Πέπε Ρέινα κέρδισαν τη μάχη με το χρόνο και, πλέον, θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα της νέας Πρέμιερ Λιγκ.

Τζέραρντ και Ρέινα προλαβαίνουν την πρεμιέρα

Αυτό ξεκαθάρισε ο Κένι Νταλγκλίς, που εξήγησε ότι κατανοεί την απογοήτευση όσων περιμένουν τη Λίβερπουλ στην Άπω Ανατολή, όπου και θα περιοδεύσει, πλην όμως, ανέφερε πως θα είναι έτοιμοι οι δύο σημαντικοί παίκτες στον αγώνα κόντρα στη Σάντερλαντ στις 13 Αυγούστου.

Στο μεταξύ, κρίνεται μάλλον απίθανη η περίπτωση να προχωρήσει ο Τζον Χένρι σε ανοικοδόμηση του Άνφιλντ προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητά του σε 60.000 θεατές, άρα, προκρίνεται η λύση δημιουργίας νέου γηπέδου. Αυτή η προοπτική κοστίζει βέβαια πολλά περισσότερα χρήματα, κι αυτή η εξέλιξη μόνο ενθαρρυντική δεν κρίνεται. Παρ’ όλα αυτά, εντοπίζονται και ικανοποιητικά στοιχεία, καθώς ένα νέο γήπεδο, το Στάνλεϊ Παρκ, θα είναι πιο ελκυστικό και θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους φιλάθλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ