Τζέραρντ: "Παίρνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα"

Αμέσως μετά από το φινάλε του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Στίβεν Τζέραρντ απολογήθηκε για το σκληρό χτύπημά του στον Ερέρα, που άφησε τους "κόκκινους" με 10 παίκτες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους στο "Άνφιλντ".

Τζέραρντ: "Παίρνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα"

"Πρέπει να το αποδεχθώ. Η απόφαση ήταν σωστή. Απογοήτευσα τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου σήμερα και το πιο σημαντικό είναι πως απογοήτευσα τους οπαδούς. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Προσπάθησα να αποφύγω το τάκλιν του μόλις είδα τα καρφιά και αντέδρασα άσχημα. Είμαι στο παιχνίδι αρκετό καιρό για να το ξέρω (ότι αντέδρασε άσχημα) όταν κάνω κάτι τέτοιο. Ειδικά σε αυτό το σημείο του αγώνα, στο ημίχρονο, με 45 λεπτά ακόμη και με προοπτικές να μπεις πάλι στο παιχνίδι.

Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη γι'αυτό. Δεν ξέρω. Ίσως ήταν μια αντίδραση στο αρχικό τάκλιν, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να πω κάτι παραπάνω γι΄αυτό. Μίλησα μόνο για να ζητήσω συγγνώμη από όλους στα αποδυτήρια και τους υποστηρικτές και όλους τους παίκτες, γιατί παίρνω την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του αρχηγού των "κόκκινων" μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε ακόμη:

Δολοφονικό χτύπημα από τον Τζέραρντ και κόκκινη (VIDEO)

Τα καλύτερα tweets για το χτύπημα και την αποβολή του Τζέραρντ

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK