Τζιόλης: "Αυτή η νίκη πρέπει να έχει αντίκρισμα"

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Γιάννης Σκόνδρας τόνισε στον ίδιο τόνο ότι το διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού πρέπει να μείνει πίσω πλέον, αφού το μόνο που έδωσε είναι τρεις βαθμοί.

Τζιόλης: "Αυτή η νίκη πρέπει να έχει αντίκρισμα"

Ο διεθνής μέσος σχολίασε: " Νικήσαμε δίκαια, αν και δεν μπήκαμε πολύ καλά στην αρχή του παιχνιδιού. Από μία καθαρή αδράνεια δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν ένα αστείο γκολ για εμάς. Από κει και πέρα με πολλή θέληση και πολλή αυταπάρνηση όλοι οι παίκτες θέλαμε πολύ τη νίκη, το δείξαμε και όπως είπα δίκαι κερδίσαμε. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Είμαστε μπροστά, αλλά ακόμη είναι Δεκέμβριος, έχουμε πολλά παιχνίδια. Αν μη τι άλλο μία νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη, πρέπει να έχει αντίκρισμα, Κι αυτό γίνεται μόνο αν συνεχίζεις να κερδίζεις.

Έγιναν κάποιες αλχημείες στις θέσεις των παικτών. Γι' αυτά είναι υπεύθυνος ο προπονητής. Αυτός ξέρει καλύτερα. Όταν παίζεις σε μία θέση που δεν την ξέρεις, πρέπει να έχεις θέληση και αυταπάρνηση θέλοντας να βοηθήσεις ακόμη κι αν δεν είναι το καλύτερό σου. Όλα τα παιδιά το παλεύουν και σήμερα ήταν ένα τρανταχτό παράδειγμα. Είμαστε δίκαια νικητές, το απολαμβάνουμε, αλλά έρχεται δύσκολη συνέχεια.

Στ' αποδυτήρια υπήρχε εκνευρισμός απ' όλους για τον τρόπο που μπήκε το γκολ. Όταν βάζεις γκολ στο 41' και δέχεσαι την ισοφάριση στο 45' είναι εκνευριστικό. Δεν μπορείς να δέχεσαι τέτοια γκολ. Από την άλλη βλέποντας και ξέροντας πώς πατούσαμε στο γήπεδο μέχρι τότε, υπήρχε σιγουριά ότι θα βάλουμε γκολ ξανά.

Η νίκη αυτή είναι θέμα όσων είμαστε ικανοί να κάνουμε φέτος. Από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πολλή κούραση. Πρέπει να διαχειριστείς σωστά όλα αυτά για να μην χάσεις πόντους σε παιχνίδια που υπό άλλες συνθήκες θα κέρδιζες".

Και να μην κερδίζαμε το ίδιο θα έλεγα ενόψει Ξάνθης. Παίζουμε στην έδρα μιας καλής ομάδας και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να πάρουμε τους τρεις πόντους και να διευρύνουμε το σερί μας".

Σαλπιγγίδης: "Να είμαστε προσγειωμένοι"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε πως στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πετάει στα σύννεφα μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη. " Θα είναι λάθος να το πούμε από τώρα. Θα είναι μακρύς δρόμους. Το κάθε ματς δίνει τρεις πόντους. Η διαφορά είναι πως σήμερα πήραμε τρεις πόντους επί ενός αντιπάλου που πάει για τίτλο. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Το θέμα είναι ο προπονητής να προσαρμόζει το παιχνίδι με βάση τους παίκτες που έχει κάθε φορά".

Σκόνδρας: "Σταματάμε τα πανηγύρια"

Ο Γιάννης Σκόνδρας τόνισε: " Τώρα πρέπει να σταματήσουν τα πανηγύρια για εμάς γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Ξάνθη. Αντιδράσαμε καλά μετά το τέρμα που δεχτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και 1-1, μπήκαμε με μεγαλύτερη ψυχολογία από τον Ολυμπιακό και κερδίσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK