U-17: Στον τελικό Μεξικό και Βραζιλία

U-17: Στον τελικό Μεξικό και Βραζιλία

Οι δύο κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου παίδων που διεξάγεται στο Περού, το Μεξικό και η Βραζιλία, θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/10).

Στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό το Μεξικό μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον αγώνα με την Ολλανδία, συντρίβοντάς την με 4-0. Ο Σέζαρ Βιγιαλούζ άνοιξε το σκορστο 33' με το 1-0 να μένει με τη λήξητου πρώτου 45λέπτου. Στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης ο Εκτορ Μορένο έκανε το 2-0 και το Μεξικό σφράγισε την νίκη με το δέυτερο προσωπικό γκολ του Βιγιαλούζ στο 61'. Το "κερασάκι στην τούρτα" έβαλε στην εκπνοή ο Εβερ Γκούζμαν διαμορφώνοντας το τελικό, 4-0.

Αντίπαλος του Μεξικό θα είναι η Βραζιλία η οποία, μετά από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα, επικράτησε με 4-3 της Τουρκίας. Στο πρώτο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο κι αυτή ήταν η "σελεσάο" η οποία βρέθηκε να προηγείται με 3-0 με τέρματα των Κέλσο (1'), Αντερσον (26'), και Μαρσέλο (32'). Η εικόνα του ματς άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο με τους πρωταθλητές Ευρώπης να επιχειρούν την απόλυτη ανατροπή. Ο Ερκίν Κανέρμείωσε σε 3-1 στο 47', ο Κοσέ Τεβφίκ έκανε το 3-2 στο 70' και ο Σαχίν Νουρί ισοφάρισε στο 76'.

Ολα έδειχναν ότι ο ημιτελικός θα οδηγηθεί σε ημίωρη παράταση αλλά ο Ιγκόρ είχε διαφορετική άποψη. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 90' και έστειλε την ομάδα του στον μεγάλο τελικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK