Βαλένθια: Απορία και οργή από Μπενίτεζ

Βαλένθια: Απορία και οργή από Μπενίτεζ
Είδε την ομάδα του να βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας της Πριμέρα Ντιβιζιόν και να της βάζουν...τρικλοποδιά στο τελευταίο βήμα. Είδε τον ανεκδιήγητο διαιτητή Πέδρο Ολίβα να μην αφήνει την ομάδα του να γίνει η πρώτη που αλώνει το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στην φετινή περίοδο, δίνοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο τέλος του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Πως λοιπόν ο Ράφα Μπενίτεζ να μην είναι έξαλλος με την διαιτησία του ντέρμπι της Κυριακής, το οποίο κράτησε τους Μαδριλένους στην κορυφή με το..."έτσι θέλω".

O προπονητής της Βσλένθια δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του για την καταδίκη της ομάδας του στον αγώνα με την "βασίλισσα της Ευρώπης" και το πέναλτι-φάντασμα, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-1. "Σε 100 παιχνίδια κανένας δεν θα σφύριζε αυτό το πέναλτι. Στο Μπερναμπέου πρέπει να προσπαθήσεις το διπλάσιο για...να πάρεις το μισό. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που δίνουν το 110% των δυνάμεων τους για ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά μάταια. Ηταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από μέρους μας και δεν μπορείς να εξηγήσεις σε αυτούς που το είδαν, είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση, γιατί δεν κερδίσαμε. Νοιώθω μπερδεμένος", ήταν τα πρώτα λόγια αγανάκτησης του τεχνικού των "νυχτερίδων".

Ο Μπενίτεζ δεν δίστασε, εν συνεχεία, να καταφερθεί εναντίον του διαιτητή. "Στο 90' ο διαιτητής έδειξε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, αλλά γρήγορα το άλλαξε. Ολοι είδαν πως δεν υπήρξε κανένα πέναλτι. Οι πάντες είδαν ότι παίξαμε καλύτερα σήμερα, αλλά η δουλειά και η προσπάθεια των παικτών μου δεν είχε θετικό αποτέλεσμα", τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο τεχνικός της Βαλένθια, ο οποίος είδε την ομάδα του να μένει άδικα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK