Βάλτε γκολ στην Τσέλσι και... περάστε από το ταμείο

Βάλτε γκολ στην Τσέλσι και... περάστε από το ταμείο
Μετά την ιδέα γνωστής εταιρείας παραγωγής μπύρας να κεράσει τους φιλάθλους της ομάδας που θα κερδίσει την Μπάγερν, ήρθε η σειρά της εφημερίδας "The Sun" να κάνει κάτι ανάλογο στην Αγγλία για την Τσέλσι.

Οπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το γνωστό σκανδαλοθηρικό έντυπο, θα προσφέρει 10.000 λίρες στον ποδοσφαιριστή που θα καταφέρει να σκοράρει απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας, σπάζοντας ταυτόχρονα το εντυπωσιακό ρεκόρ των "μπλε". Και αναφερόμαστε φυσικά στο γεγονός πως ο Πετρ Τσεχ διατηρεί ανέπαφη την εστία του για 713 αγωνιστικά λεπτά ή αν θέλετε 136 μέρες.

Τα λεφτά που προσφέρει η εφημερίδα προέρχονται από χορηγό (αυτό έλειπε...) ενώ ο παίκτης που θα σκοράρει εναντίον της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο θα προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της αρεσκείας του. Από την... προσφορά της "Sun" αποκλείονται οι παίκτες της Τσέλσι που ενδέχεται να πετύχουν κάποιο αυτογκόλ.

Ενας από τους υποψήφιους να πάρει τις 10.000 είναι ο Αλαν Σίρερ, αλλά δεν δείχνει αισιόδοξος: "Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να βάλω εγώ το γκολ αυτό, όμως πιστεύω ότι κάποιος άλλος θα με έχει προλάβει μέχρι το Νοέμβρη που θα αντιμετωπίσουμε την Τσέλσι" , τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Νιούκαστλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK