Βαλβέρδε: "Για τη νίκη"

Στην προσπάθεια κατάκτησης της νίκης θα επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής των ερυθρόλευκων έπλεξε το εγκώμιο της Χέρτα αλλά τόνισε ότι η ομάδα του έχει υποχρέωση απέναντι στον κόσμο να τα δώσει όλα.

Βαλβέρδε: "Για τη νίκη"

Αναλυτικά ο Βαλβέρδε είπε: " Αν και μπορούν να μας βοηθήσουν δύο αποτελέσματα, εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρουν τι θα κάνουν οι άλλοι. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Δεν το περιμένω πάντως από το πρώτο λεπτό ανοιχτό. Η Χέρτα είναι μία γρήγορη ομάδα, επιθετική με πολλούς παίκτες. Δεν μας ενδιαφέρει η απουσία του Βορονίν, άλλωστε και εμείς έχουμε απουσίες. Ο Σίμουνιτς και ο Πάντελιτς είναι παίκτες αξίας".

" Το παιχνίδι δεν θα παίξει ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Ο αγώνας είναι σημαντικός για την ομάδα και κατ’επέκταση για μένα αλλά μόνο από αυτήν την άποψη. Το Καραϊσκάκη μας δίνει δύναμη και έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είμαι ενήμερος για την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο η δική μου ομάδα. Θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να έχουν επιτυχίες και οι δύο ομάδες".

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου από την πλευρά του τόνισε: "Δεν φοβάμαι κάτι ιδιαίτερο από το παιχνίδι. Οσοι αγωνιστούμε θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Σκεπτόμαστε μόνο τη νίκη αν και η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι το παιχνίδι θα έχει την ίδια κατάληξη που είχε το περσινό με τη Βέρντερ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK