Βαλβέρδε: "Καλά Χριστούγεννα"

Όταν βλέπεις την ομάδα σου να επικρατεί με 4-0 δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε κάθε λόγο να χαμογελάει μετά την θριαμβευτική νίκη του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Βαλβέρδε: "Καλά Χριστούγεννα"
"Με αυτή τη νίκη θα περάσουμε καλά Χριστούγεννα. Ηταν ωραίο να τελειώσει έτσι η χρονιά. Επίσης, αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στο ηθικό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί, μας έσωσε ο Νικοπολίδης. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα στο να κρατήσουμε την ισορροπία μας. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την έντασή μας. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να περάσουμε. Το σημαντικό είναι να παίρνεις το μάθημά σου όταν χάνεις. Εχουμε ξεχάσει την Ανόρθωση. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Δεν υπάρχει ομάδα που να κερδίζει πάντα", τόνισε ο Ισπανός στη μικτή ζώνη.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: "Εχουμε καλούς παίκτες κι έναν τερματοφύλακα που κάνει επεμβάσεις. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Χέρτα είναι δυνατή ομάδα και 3η στην Μπουντεσλίγκα. Ηρθαν για τη νίκη και το απέδειξαν αμέσως, αλλά όσο πιο πολλές ευκαιρίες κάνεις τόσο πιο πολύ τύχη έχεις να νικήσεις. Μας πάγωσαν στα πρώτα 5 λεπτά. Ηρθαν για να νικήσουν και το έδειξαν. Ο κόσμος φαντάζεται ότι γίνονται. μαγικά στ’ αποδυτήρια. Είδαμε στο ημίχρονο τι φταίει, γιατί η Χέρτα έπαιζε πολύ γρήγορα και μας δημιουργούσε προβλήματα. Στο β’ μέρος ήμασταν πιο γρήγοροι και κυριαρχήσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK