Βαλβέρδε καλεί Ρέτσο στην Μπαρτσελόνα!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του Παναγιώτη Ρέτσου στην Λεβερκούζεν και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει πρόταση για την απόκτηση του!

Βαλβέρδε καλεί Ρέτσο στην Μπαρτσελόνα!
fernantez retsos valverde

Μετά την αποχώρηση του Χαβιέρ Μαστσεράνο από την Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί την ανανέωση της αμυντικής του γραμμής με νέο... αίμα. Ποδοσφαιριστές δηλαδή που θα αποτελέσουν το κορμό της ομάδας στα επόμενα χρόνια.

Κάπως έτσι ήρθε ο Γέρι Μίνα, ενώ σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" είναι πιθανό να ακολουθήσει ο Παναγιώτης Ρέτσος! Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, ο σκάουτ της Μπάρτσα Ρομπέρτο Φερνάντες έχει παρακολουθήσει τον Έλληνα αμυντικό της Λεβερκούζεν έχοντας εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του.

Το γεγονός πως μπορεί να παίξει τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα δυο άκρα με ιδιαίτερη επιτυχία, κάνει το πακέτο "Ρέτσος" ιδιαίτερα ελκυστικό. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Φερνάντες έχει παρακολουθήσει προσωπικά αγώνες των "ασπιρίνων" μαζί με το δεξί του χέρι, Ουρμπάνο Ορτέγκα, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον 19χρονο άσο.

Το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δαπανηρό για την Μπαρτσελόνα, αφού τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό σε ένα deal που έφτασε συνολικά τα 22.000.000€.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK