Βαλβέρδε ο νέος προπονητής του Μανωλά;

Η Μπαρτσελόνα έχει πλέον έναν σοβαρό ανταγωνιστή όσον αφορά στον Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ενδιαφέρει και την Ρόμα! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Valencia's head coach Ernesto Valverde gives a press conference, on the eve of their second leg of the UEFA Champions League last 16 match against Paris Saint Germain, Tuesday, March 5, 2013. (AP Photo/Thibault Camus)
Valencia's head coach Ernesto Valverde gives a press conference, on the eve of their second leg of the UEFA Champions League last 16 match against Paris Saint Germain, Tuesday, March 5, 2013. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Εδώ και αρκετό καιρό τα ισπανικά δημοσιεύματα που μιλούν για φλερτ του Ερνέστο Βαλβέρδε με την Μπαρτσελόνα αυξάνονται και πληθύνονται, με πολλούς να εκτιμούν πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα αποχωρήσει από την Μπιλμπάο το καλοκαίρι έχοντας κλείσει άκρως επιτυχημενα τον κύκλο του εκεί και θα αναλάβει την πρόκληση να διαδεχτεί τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των Καταλανών.

Πλέον όμως στο "γήπεδο" υπάρχει και άλλος παίκτης και ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα και οι πιθανότητες αναφορικά με την επόμενη ομάδα του "Τσινγκούρι".

Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, αποκάλυψε μεν σε συνέντευξη Τύπου ότι έχει μιλήσει πρόσφατα με τους Έμερι και Μαρθελίνο "όμως στην πραγματικότητα έκρυψε τον πραγματικό στόχο του, τον Ερνέστο Βαλβέρδε της Αθλέτικ Μπιλμπάο".

Οι Ιταλοί αναγνωρίζουν από την πλευρά τους πως η υπόθεση είναι δύσκολη από τη στιγμή που υπάρχει η Μπαρτσελόνα στην μέση, παρόλα αυτά αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα...

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

News 24/7

24MEDIA NETWORK