ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλβέρδε: “Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ”

Τις πρώτες εντυπώσεις από την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό κατέθεσε στην εφημερίδα «Αs» ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Βαλβέρδε: “Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ”
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στο ισπανικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού αλλά τόνισε με νόημα ότι ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε επενδύει περισσότερα χρήματα.

«Εδώ όλα είναι διαφορετικά για μένα. Πρέπει να συνηθίσω σε ένα άλλο ποδόσφαιρο, σε μία μεγάλη ομάδα αλλά μου αρέσει, είναι μία διαφορετική περιπέτεια. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει την υποχρεώσει να νικά πάντα, γι’ αυτό το λόγο ήρθα. Είναι ηΡεάλτης Ελλάδας.Με αυτό το δεδομένο, είσαι πάντα στην…τσίτα.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα 11 από τα 12 τελευταία πρωταθλήματα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε στον επόμενο γύρο πέρυσι και τώρα πρέπει να βελτιωθεί. Σε σχέση με την Ισπανία, λείπει ο ρυθμός. Θέλω να τον αυξήσω και στην άμυνα και στην επίθεση.

Είναι καλό που οι Ισπανοί προπονητές βγαίνουν στο εξωτερικό. Αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε όλες τις περιπτώσεις. Η Φενέρμπαχτσε του Αραγονιές επενδύει πολλά χρήματα και εμείς δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο επένδυσης. Η Μπενφίκα του Φλόερες είναι ήδη μεγάλη στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK