Βαραίνει το κλίμα για Μίτσελ, "τρελαμένος" ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η νέα κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά κόντρα στον Πλατανιά, φέρνει τον Μίτσελ ενώπιον της διοίκησης που δεν κρύβει τον προβληματισμό της για την εικόνα της ομάδας.

Βαραίνει το κλίμα για Μίτσελ, "τρελαμένος" ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Μίτσελ προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα και -το βασικότερο- να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αυτό θα γίνει με τις μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν και οι οποίες θα καλύψουν τα κενά, αλλά και με το... ραβδί του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλή μπάλα, ο Μίτσελ σε κάθε ματς απολογείται για την εικόνα της ομάδας του και το κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Η διαφορά από τον Δικέφαλο δεν είναι τέτοια που να θεωρείται ανέφικτη η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά όσο δεν παίζει μπάλα τόσο πληθαίνουν οι... αρνητικές σκέψεις.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή η κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι αμήχανη. Δεν λέμε ότι υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι μπορεί να ξημερώσει; Το δεδομένο είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις. Αν αυτές συνδυαστούν και με... εξελίξεις στον πάγκο, θα το δούμε.

Βαραίνει το κλίμα για Μίτσελ, "τρελαμένος" ο Βαγγέλης Μαρινάκης

"Τρελαμένος" ο Μαρινάκης!

Το ότι ο Ισπανός προπονητής κρίνεται από αγώνα σε αγώνα είναι γνωστό και το έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές. Οσο δεν πείθει ο Ολυμπιακός με τις εμφανίσεις του τόσο θα υπάρχει ενδεχόμενο εξελίξεων στην τεχνική ηγεσία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εννοείται πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ισπανό, αλλά παράλληλα σκέφτεται πρωτίστως το συμφέρον της ομάδας... Γι' αυτό και είναι τρελαμένος σε συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του αμέσως μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά. Τόσο με την εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο ο πρωταθλητής Ελλάδας όσο και με τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Το δεύτερο, βέβαια, μπορεί να διορθωθεί αν αλλάξει το πρώτο. Και εκεί ακριβώς είναι το θέμα, αν μπορεί να αλλάξει το πρώτο.

Από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονη αμφιβολία για το αν αυτός ο Ολυμπιακός με τούτα τα προβλήματα μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα, τότε μιλάμε πως η κατάσταση είναι σοβαρή. Προφανώς στον Ολυμπιακό θεωρούν πως η ομάδα είναι καλύτερη του ΠΑΟΚ και έχει όλα τα φόντα να πάρει και τον εφετινό τίτλο, αλλά από τη στιγμή που κάθε παιχνίδι "μυρίζει" γκέλα και δεν υπάρχει η σιγουριά για θετικό αποτέλεσμα, τότε σίγουρα υπάρχει θέμα Μίτσελ. Αν είναι σοβαρό, θα φανεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK