Βαρέθηκε ο Καμαβινγκά με τη διαχείριση που του κάνει ο Αντσελότι γράφουν οι Γάλλοι

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά παρουσιάζεται κάπως απογοητευμένος από τη θέση στην οποία αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Real Madrid's Eduardo Camavinga in action during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Εντουάρντο Καμαβιγκά με τη φανέλα της Ρεάλ (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Εξαιτίας προβλημάτων ο Κάρλο Αντσελότι έχει μετακινήσει τον Εντουάρντο Καμαβινγκά από τη μεσαία γραμμή και τον χρησιμοποιεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που ο Γάλλος σύμφωνα με την Equipe και την Mundo Deportivo έχει βαρεθεί να κάνει διότι δεν είναι η φυσική του θέση.

Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο ταλαντούχος παίκτης περιμένει πως και πως να επιστρέψει στο κέντρο καθώς νιώθει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και να διαδεχθεί τους Κρόος και Μόντριτς.

Η Ρεάλ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ μια και ο Μεντί είναι τραυματίας, ενώ το πολυεργαλείο Νάτσο δεν έπεισε τον Αντσελότι ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.

Μεταγραφικά η Ρεάλ φέρεται να έχει τελειώσει ήδη με την επιστροφή του Φραν Γκαρσία από την Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο 23χρονος άρχισε την καριέρα του στη Βασίλισσα, έπειτα πουλήθηκε στην Ράγιο και μετά από 36 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ έπεισε τους Μαδριλένους πως αξίζει τη μεγάλη ευκαιρία.

Όσον αφορά στον Καμαβινγκά, έχει παίξει φέτος 55 ματς από τα οποία τα 17 ήταν αριστερό μπακ. Με την Σίτι δεν τα πήγε και τόσο καλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK