"Βαρύ" το κλίμα στον "γηραιό"

Η ήττα της Δευτέρας από την Ξάνθη (4-1) και η κακή εμφάνιση της ομάδας έχει βαρύνει ιδιαίτερως το κλίμα στα αποδυτήρια του Ηρακλή.

"Βαρύ" το κλίμα στον "γηραιό"

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Η ήττα της Δευτέρας από την Ξάνθη (4-1) και η κακή εμφάνιση της ομάδας έχει "βαρύνει" ιδιαίτερως το κλίμα στα αποδυτήρια του Ηρακλή. Δεν είναι μόνο πως η ομάδα δυσκολεύεται να μαζέψει βαθμούς ούσα πλέον στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά περισσότερο προβληματίζει η αγωνιστική κατάσταση των "κυανόλευκων", οι οποίοι εντός του αγωνιστικού χώρου αποτελούν εύκολη λεία για τους αντιπάλους.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα των Πηγαδίων, ο Ηρακλής παρουσιάστηκε εγκλωβισμένος και άνευρος δίχως σύστημα δράσης. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Σάββα Κωφίδη, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης όσων κατέχουν τα ηνία της ομάδας αλλά και των οργανωμένων οπαδών.

Αβέβαιο τομέλλον στα διοικητικά

Εκτός πάντως των αγωνιστικών προβλημάτων, θολό παραμένει το τοπίο και στα διοικητικά, όπου από την αρχή της περιόδου ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη με τον Δημήτρη Χούλη. Ο δικηγόρος του Γ.Σ, πάντως,κατέθεσε αίτηση στο Πρωτοδικείο και κέρδισε την παράταση για τη διοικούσα επιτροπή μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Κίνηση που αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξη του Παναγόπουλο προς τον Χούλη.

Εκείνος, ωστόσο, που σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει αρνητικός στο να συναντηθεί με τους συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.



News 24/7

24MEDIA NETWORK