Βαρύς ο πέλεκυς για Γούναρη

Τρεις μήνες μακριά από τα γήπεδα θα μείνει ο Γιάννης Γούναρης. Αυτή ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον τεχνικό της Νίκης Βόλου μετά το παιχνίδι με τον Άρη.

Βαρύς ο πέλεκυς για Γούναρη

Τρεις μήνες μακριά από τα γήπεδα θα μείνει ο Γιάννης Γούναρης. Αυτή ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον τεχνικό της Νίκης Βόλου μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Γιάννης Γούναρης αποκάλεσε τον Κασέρες «γύφτο», ενώ για τους οπαδούς των «κίτρινων» βρήκε την ονομασία «σκουλήκια». Η απόφαση αναμφισβήτητα είναι βαριά αλλά αξίζει σε έναν άνθρωπο ο οποίος σε λίγα μόνο λεπτά κατάφερε να υποτιμήσει την αντίπαλη ομάδα, μη σεβόμενος την ιστορία της Νίκης Βόλου.

Μετά την απόφαση αυτή η θέση του έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας του Βόλου δεν είναι επισφαλής, αλλά αυτό είναι κάτι που μάλλον η διοίκηση της ομάδας θα το αποφασίσει στις αμέσως επόμενες μέρες. Εκτός από τον Γιάννη Γούναρη το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ επέβαλε πρόστιμο στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου ύψους 2.000 για την συμπεριφορά των οπαδών της και 4.500 ευρώ για την συμπεριφορά του προπονητή της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK