Βασικός ο Δάρλας κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Φίλιππος Δάρλας μπορεί να βρίσκεται λίγες μόλις ημέρες στο Ηράκλειο, όμως θα μπει κατευθείαν στα βαθιά, καθώς προορίζεται για βασικός στη σαββατιάτικη (28/01) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Βασικός ο Δάρλας κόντρα στον Ολυμπιακό

Οι πολλές απουσίες που υπάρχουν για το συγκεκριμένο αγώνα και η έλλειψη άλλου αριστερού μπακ οδηγούν τον Νίκο Καραγεωργίου στην απόφαση να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα του. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο νέος παίκτης του βρίσκεται σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, όπως έχει δείξει στις πρώτες προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, βάσει των όσων δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης (26/01), η οποία έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου και τα υπόλοιπα πρόσωπα της ενδεκάδας είναι γνωστά, όχι όμως και το σύστημα που θα αγωνιστούν. Ο λόγος είναι ότι ο Καβαλιώτης τεχνικός, πέραν του 4-3-3 που αγωνίζεται συνήθως, δοκίμασε και το 4-4-2, κάτι που δείχνει ότι ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα πιθανόν και να αλλάξει.

Η ομάδα των "βασικών" στο δίτερμα αποτελείτο από τους Πίρσον, Σασιασβίλι, Δάρλα, Χίμπλινγκερ, Σαρρή, Ολίσε, Κυριακίδη, Τζανακάκη, Λεάλ, Κατσικοκέρη και Μπούντιμιρ. Όταν ο Νίκος Καραγεωργίου δοκίμασε σύστημα 4-4-2, αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Κυριακίδης-Ολίσε, μπροστά τους οι Τζανακάκης-Λεάλ και στην επίθεση οι Μπούντιμιρ-Κατσικοκέρης.

Ο Εργοτέλης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (27/01, 10:00) και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Αθήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK