Βασικός ο Κοντρέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό
Στη βασική 11άδα του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πάμπλο Κοντρέρας.
Ο Χιλιανός στόπερ, ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του όπου είχε μεταβεί για το θάνατο του πατέρα του, μίλησε πριν την προπόνηση του Σαββάτου μετον Μάκη Χάβο και τον ενημέρωσε ότι είναι απολύτως έτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους πράσινους.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η 11άδα του ΠΑΟΚ (σε σύστημα 4-4-1-1 που θα μετατρέπεται σε 4-2-3-1) αναμένεται να απαρτίζεται από τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλά, Γκαρσία, Ετό, Βιεϊρίνια, Ιβιτς και Σαλπιγγίδη. Ο Ετό θα προτιμηθεί για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και θα κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ.
Πιθανότητες για την 11άδα έχει και ο Σαβίνι οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε στην αποστολή. Αν παίξει, θα χρησιμοποιηθεί στη θέση του ντεφορμέ, τον τελευταίο καιρό, Λίνο ως αριστερός μπακ.
Στην αποστολή, τέλος, μετέχει και ο έτερος νεοαποκτηθείς, Αρίας. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς,Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.