ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασικός ο Λέτο, αυστηρός ο Βαλβέρδε

Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Σεμπαστιάν Λέτο, μετά το σίριαλ της κόντρας του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Βασικός ο Λέτο, αυστηρός ο Βαλβέρδε
Ο Αργεντινός επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα χρησιμοποιηθεί στα αριστερά από την αρχή του αγώνα, μιας και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Στο τέρμα θα βρεθεί ο
Αντώνης Νικοπολίδης, δεξιά στην άμυνα ο
Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά ο
Λεονάρντο ή ο
Ντιντιέ Ντομί και ως στόπερ οι
Αβραάμ Παπαδόπουλος και
Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι
Γιάννης Παπαδόπουλος και
Χρήστος
Πατσατζόγλου, δεξιά ο
Λουτσιάνο Γκαλέτι, σε ελεύθερο ρόλο ο
Φερνάντο Μπελούτσι και επιθετικός ο
Ντιόγκο. Από εκεί και πέρα, ο
Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρολεύκων”, όπου χαρακτήρισε τη νίκη στο ματς με τον Ηρακλή ως
“κλειδί τίτλου”:

“Γκάζια” από Βαλβέρδε

Αυστηρός με τους παίκτες του ήταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Όταν σε μια στιγμή του προγράμματος ο Βάσκος προπονητής διαπίστωσε χαλαρότητα, διέκοψε τις ασκήσεις και απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές. ”
Πολύ χαλαρούς σας βλέπω “, τους είπε αρχικά και συνέχισε: ”
Μην νομίζετε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί “.

“Αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή σε ένα ιδιαίτερα καθοριστικό για την ομάδα μας παιχνίδι. Πιστεύω ότι η νίκη στον αγώνα είναι το ‘κλειδί’ για την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έρθει στο ‘Καραϊσκάκη’ για να προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό και για το λόγο αυτό, εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και στα ενενήντα λεπτά, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα μας φέρουν πολύ κοντά στον τίτλο. Στην προσπάθειά μας αυτή πιστεύω ότι θα έχουμε, όπως πάντα, και την βοήθεια των φιλάθλων μας”.

Στα της προπόνησης του Σαββάτου που έγινε το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Ακης Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, οι Ντουντού Σεαρένσε και Παρασκευάς Αντζας ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Γιώργος Γκαλίτσιος έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Κόβατς, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Ντομί, Πατσατζόγλου, Γ. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ντιόγκο, Μπελούτσι, Λέτο, Ντάρμπισαϊρ, Μήτρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK