Βασικός ποδοσφαιριστής της Ρόμα θα ζητήσει μεταγραφή για να μην εμβολιαστεί

Η Ιταλία αναμένεται να απαγορεύσει την είσοδο ανεμβολίαστων ποδοσφαιριστών στα γήπεδα από τις 10 Ιανουαρίου κι ένας παίκτης της Ρόμα θα ζητήσει μεταγραφή αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Βασικός ποδοσφαιριστής της Ρόμα θα ζητήσει μεταγραφή για να μην εμβολιαστεί
@2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Οι ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της Ρόμα θα είναι έντονες μέσα στον Ιανουάριο. Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι κινείται για δύο δανεισμούς, ένας εκ των οποίων του Έινσλι Μέιτλαντ Νάιλς, όμως δεν αποκλείεται να προκύψει και μία αποχώρηση και δη βασικού ποδοσφαιριστή.

Αιτία ο νόμος που πέρασε η ιταλική κυβέρνηση και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τις 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται η είσοδος ανεμβολίαστων στους αθλητικούς χώρους, ακόμα και αθλητών, εκτός αν έχουν νοσήσει πρόσφατα.

Η ρωμαϊκή εφημερίδα "Messaggero" υποστηρίζει με ρεπορτάζ της την Τετάρτη ότι ένας ποδοσφαιριστής των "τζιαλορόσι" διεμήνυσε ότι θα ζητήσει μεταγραφή, αν ισχύει κάτι τέτοιο. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για βασικό ποδοσφαιριστή της Ρόμα, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα για νομικούς λόγους, προσθέτοντας ότι ανήκει στο 4% των παικτών στη Serie A που δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK