Βασιλακάκης στο Ραδιόφωνο 24/7: "Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα"

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης μίλησε στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" με τη Νίκη Μπάκουλη και τον Γιάννη Ζωιτό στο "Ραδιόφωνο 24/7" στους 88.6 για την πορεία του Ατρομήτου, την επιστροφή του στην Ξάνθη, αλλά και τον Νταμίρ Κάναντι.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
vasilakakis EUROKINISSI

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου και πρώην άσος της Ξάνθης, μίλησε στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" με τη Νίκη Μπάκουλη και τον Γιάννη Ζωιτό στο "Ραδιόφωνο 24/7" στους 88.6 και μεταξύ άλλων σχολίασε τα συναισθήματά του για την επιστροφή του στο παλιό του γήπεδο, την ξέφρενη πορεία του πρωτοπόρου Ατρομήτου και τον προπονητή του, Νταμίρ Κάναντι.

"Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ περίεργα. Πήγα να παίξω ως αντίπαλος στην ομάδα που αναδείχθηκα. Είμαστε προσγειωμένοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Δεν έκανε μια κλασσική ελληνική κίνηση να διώξει τον προπονητή για τα αποτελέσματα στα φιλικά.

Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει καλή νοοτροπία. Είχε και έχει ένα πολύ δύσκολο έργο να κάνει ο προπονητής. Αρχικός μας στόχος είναι να δουλεύουμε. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά τα λίγα εισιτήρια δεν είναι κάτι που το βλέπουμε μόνο στο Περιστέρι. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK