Βασιλική φοροδιαφυγή: Πουλούσαν τα δικαιώματά τους για 1 ευρώ!

Ποιος είπε ότι οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές, παρά τα χιλιάδες ευρώ που κερδίζουν για να... κλωτσούν μία μπάλα, δεν προσπαθούν να κοροϊδέψουν το κράτος;

Βασιλική φοροδιαφυγή: Πουλούσαν τα δικαιώματά τους για 1 ευρώ!
© MARCA/SIPA/REX SHUTTERSTOCK

Το χρήμα είναι δύναμη, λένε. Και όσοι το έχουν προσπαθούν να το... αυγατίσουν με κάθε τρόπο. Με το ποδόσφαιρο ν' αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, δεν είναι έκπληξη πως ακόμη και φημισμένοι αστέρες με παχυλά συμβόλαια ψάχνουν τρόπο να καλύψουν τα έσοδά τους για να μην φορολογηθούν αντίστοιχα.

Μέσι, Νεϊμάρ και Μαστσεράνο είναι τα... παραδείγματα της Μπαρτσελόνα. Άλλοι αποδείχθηκαν πως είχαν "κλέψει" το κράτος, άλλοι κατηγορούνται.

Πέπε και Φάμπιο Κοεντράο από τη Ρεάλ έρχονται να μπουν στην ίδια κατηγορία. Τουλάχιστον με όσα αποκαλύπτει η El Mundo σε σχετικό άρθρο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ποδοσφαιριστές των "μερένγκες" είναι σε λίστα με πρόσωπα που είχαν συνεργασία με off shore εταιρίες , ο ένας στον Παναμά ο άλλος στα Παρθένα Νησιά , για να κρύβουν τα εισοδήματά τους. Αμφότεροι φέρεται να... παραχωρούσαν τα δικαιώματα της εικόνας τους έναντι πινακίου φακής. Ίσως και λιγότερο, καθώς δήλωναν ένα ευρώ!

Μήπως το παράκαναν;

News 24/7

24MEDIA NETWORK