Βασίλης Βούζας: Ενας... πυροσβέστης σβήνει τη φωτιά στον Ολυμπιακό

O Bασίλης Βούζας είναι πυροσβέστης κατ' επάγγελμα. Και πλέον, ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού, καλείται να σβήσει τη φωτιά και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΖΑΣ (Eurokinissi Sports)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΖΑΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τον λες και απίστευτο συμβολισμό! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιστράτευσε έναν επαγγελματία πυροσβέστη για να σβήσει τη φωτιά που άναψε στον Ολυμπιακό ο Πάουλο Μπέντο!

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Βασίλης Βούζας είναι εδώ και πολλά χρόνια πυροσβέστης (αποσπασμένος, τουλάχιστον μέχρι πρότινος) στο ΑΣΑΕΔ που δεν είναι τίποτα άλλο από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων).

Η αφοσίωση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού στο καθήκον είναι αδιαμφισβήτητη. Ολα αυτά τα χρόνια προσάρμοζε την προπονητική του καριέρα στις ανάγκες της υπηρεσίας γι' αυτό και μέχρι του 2010 απέφευγε να δουλεύει σε ομάδες που βρίσκονταν εκτός του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Αυτό που επίσης δεν αμφισβητείται είναι η αγάπη του κόουτς για τον Ολυμπιακό. Υπήρξε παίκτης των "ερυθρόλευκων" στους οποίους όμως αγωνίστηκε ελάχιστα (μόλις 8 συμμετοχές).

Παρόλα αυτά όμως η αγάπη του για το σύλλογο δεν έπαψε να υφίσταται. Και μόλις του έγινε η πρόταση από τον Γρηγόρη Γεωργάτο να αναλάβει την Κ-20 του Ολυμπιακού, αμέσως δέχθηκε.

Επί των ημερών του μάλιστα η Κ-20 έκανε πολλές επιτυχίες και ανέδειξε παίκτες που πια είναι μόνιμα μέλη της πρώτης ομάδας (Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK