Βαθμολογική ανάσα για το Χαϊδάρι

Το Χαϊδάρι επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας και με τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε μια σημαντική ανάσα για τη συνέχεια.

Βαθμολογική ανάσα για το Χαϊδάρι

Το Χαϊδάρι επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας και με τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε μια σημαντική ανάσα για τη συνέχεια.

Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο αλλά αρκέστηκαν σε παιχνίδι κέντρου, μη μπορώντας να βρουν διαδρόμους προς τις αντίπαλες περιοχές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για να γίνει η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα έπρεπε να περάσουν 23 ολόκληρα λεπτά. Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι έφτασαν με αξιώσεις στην περιοχή της ομάδας των Σερρών όταν ο Κιούρκος πήρε την μπάλα από τον Τσουκαλίδη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο Κόλτσεαγκ να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα.

Αυτή η φάση φαίνεται πως ξύπνησε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο με πρωταγωνιστή τον Μίνγκα απείλησαν στο 32ο λεπτό την εστία του Χαϊδαρίου. Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός του Πανσερραϊκού επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Κοτταράς ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πανσερραϊκός απείλησε εκ νέου την εστία του Κοτταρά. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Αραμπατζής ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο μέσος της ομάδας των Σερρών. Στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Μελίσης που και αυτός με τη σειρά του δεν κατάφερε να βρει τον στόχο.

Οχτώ λεπτά αργότερα το Χαϊδάρι άνοιξε το σκορ. Ο Πυρένης ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Κόλτσεαγκ. Η μπάλα βρήκε στο τείχος και έφτασε στα πόδια του Κριπιντήρη ο οποίος άθελα του τροφοδότησε τον Τουρνά. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρήκε στην καρδιά της άμυνας του Πανσερραϊκού τον Κιούρκο, ο οποίος μπροστά σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να βρούν διαδρόμους και το Χαϊδάρι να δημιουργεί την πρώτη φάση. Στο 49΄ο Κριπιντήρης βρέθηκε μόνος του έξω από την περιοχή και επιχείρησε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κόλτσεαγκ. Στο 68΄ο Γιάννης Παπακώστας απέσυρε τον Κιούρκο περνώντας στη θέση του τον Πετρόπουλο και ο νεαρός επιθετικός δεν άργησε να δικαιώσει τον προπονητή του για την επιλογή του να τον ρίξει στον αγωνιστικό χώρο.

Οχτώ λεπτά αργότερα ο διεθνής με την εθνική νέων, βρέθηκε απέναντι από τον Κόλτσαεγκ και δεν δυσκολεύτηκε να τον νικήσει με ένα πολύ όμορφο σουτ, κάνοντας το 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα , ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα προκειμένου να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν με το Χαϊδάρι να παίρνει μια σημαντική νίκη.

Χαϊδάρι: Κοτταράς, Πυρένης, Μπελεγρίνης, Κουκοτσέλας, Χωριανόπουλος, Κριπιντήρης (87’ Γκουντελίτσας), Μουρούτης, Τσουκαλίδης, Τουρνάς (71΄Φρίνμποργκ), Γκουγκουλάκης, Κιούρκος (68΄Πετρόπουλος)

Πανσερραϊκός: Κόλτσεαγκ, Μελίσσης, Κύρου, Μπάτσιου, Μητσόπουλος, Χουνουζίδης, Ζαχαρίου (46΄Μαρκορά), Βαντελανόιντ (68΄Γεωργιάδης), Αραμπατζής, Μίνγκας (46΄Γκόγκας), Κέκιτς

Διαιτητής: Πολυχρονάκης

Κίτρινες: 50’ Κριπιντήρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK