Βατσινάς: "Κουκουλοφόροι από την Αθήνα έκαναν τα επεισόδια", ανακοίνωση των οργανωμένων

Για τον ΝταμΕντόι και τη μη χρησιμοποίηση του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra. Εμφανώς εκνευρισμένος, αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στο Παγκρήτιο υποστηρίζοντας πως τα προκάλεσαν κουκουλοφόροι που ήρθαν από την Αθήνα.

Βατσινάς: "Κουκουλοφόροι από την Αθήνα έκαναν τα επεισόδια", ανακοίνωση των οργανωμένων
Ο Φανούρης Βατσινάς απάντησε στα εξής θέματα:

Για τη μη χρησιμοποίηση του Εντόι στο παιχνίδι με το Παναθηναϊκό

" Αυτό είναι δευτερεύον. Πρώτα περίμενα να μου μιλήσετε για τους βανδαλισμούς που έγιναν στο Ηράκλειο. Ποιοι έκαναν τα επεισόδια; Διακόσιοι κουκουλοφόροι που ήρθαν απο την Αθήνα. Εμείς στη Κρητη σεβόμαστε τον τόπο μας και δεν καταστρέφουμε. Έγιναν κλοπές στα καταστήματα. Γιατί δεν λέτε την αλήθεια στο κόσμο.

Για το θέμα του Εντόι είναι βεβαίως ελεύθερη μεταγραφή. Υπήρχε όρος στο συμβόλαιο και αν έπαιζε υπήρχε θέμα τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ. Ο όρος λέει ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν ότι για το πρώτο χρόνο από τα τρία δεν θα έπαιζε στα δυο μεταξύ μας παιχνίδια. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ήθελε να πάρει ένα χαρτί ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί ο παίκτης "

Για τις δηλώσεις του Γιάννη Ματζουράκη

" Αφήστε το προπονητή.Προσπάθησα να αποδεσμεύσω τον όρο. Προσπαθήσαμε να παίξει μέχρι τη τελευταία στιγμή. Ο Παναθηναϊκός έκανε την ενέργεια. Σας είπε ο προπονητής ρωτήστε την εταιρία. Τι άλλο θέλατε να πει; Μέχρι τη τελευταία στιγμή προσπαθήσαμε να παίξει ο παίκτης. Το τί συζητήσαμε είναι δικό μας θέμα και να τα αφήσετε αυτά τα πράγματα. Ο κύριος Ματζουράκης απάντησε σωστά. Τι άλλο θέλετε να σας πω. Θα χαρώ να σας στείλω το συμβόλαιο και θα χαρώ να βγείτε να μου ζητήσετε συγγνώμη μετά".

Αν έχει μιλήσει με το κ. Ματζουράκη για τον όρο του συμβολαίου του Εντόι

"Αν θέλετε να μάθετε κάτι άλλο ρωτήστε με να σας απαντήσω. Αυτό είναι το πρόβλημα του κόσμου; Δεν είναι το πρόβλημα ότι αυτή η διοίκηση στα παιχνίδια που έχει παίξει με το Παναθηναϊκό τα έχει παίξει και με πάθος και έχει φέρει αποτελέσματα; Εσείς με το δικό σας τρόπο δημιουργείτε πρόβλημα".

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ

" Έχουμε μάθει να λέμε πράγματα ανεξέλεγκτα, να λέμε ότι θέλουμε και να μην αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Αν βγω σήμερα και σας κατηγορήσω για κάτι πρέπει να βγείτε αμέσως να απαντήσετε; Εδώ λέει ο καθένας ότι θέλει και πρέπει να βγω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αυτοί που με κατηγορούν να με κατηγορήσουν με στοιχεία και όχι με λόγια. Μην με κατηγορείτε με κουτσομπολιά και μηνύματα. Μιλάμε για μια ποδοσφαιρική εταιρία με ήθος και προσπαθείτε να δημιουργήσετε πρόβλημα".

Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν την Κυριακή στο Παγκρήτιο (με έμφαση στην απουσία του Εν Ντόιεξέδωσαν την Κυριακή και οι οργανωμένοι φίλοι του ΟΦΗ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα ακόμα επεισόδιο στο θέατρο διαπλοκής, στο θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστή τον "ιδιοκτήτη" του ΟΦΗ κ. Βατσινά. Όλη την εβδομάδα διαβάζαμε και ακούγαμε ότι ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ (; ) Εντόυ, για τον οποίο ο κ. Βατσινάς, όπως ο ίδιος δήλωσε, τα έδωσε όλα το καλοκαίρι, θα βρισκόταν στη βασική εντεκάδα για το παιχνίδι με τον παναθηναϊκό. Τελευταία στιγμή και χωρίς καμιά επίσημη δικαιολογία ανακοινώνεται ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και πιο πολύτιμος ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκτός αποστολής με τον προπονητή κ. Μαντζουράκη να ψάχνει αγωνιωδώς τον παίκτη του ρωτώντας για την τύχη του τους υπεύθυνους της εταιρείας!! Ευτυχώς ο ανταποκριτής της ΕΡΑ και ρεπόρτερ του παο κ. Κοντός μας...διαφώτισε: Υπάρχει, λέει, συμφωνία από το καλοκαίρι να μην αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής!! Μια συμφωνία που κανένας Βατσινάς δεν ανακοίνωσε ποτέ!! Αν, βέβαια, τη γνώριζε και ο ίδιος. Εκτός κι αν "εφευρέθηκε" η συμφωνία αυτό το σαββατοκύριακο, πράγμα διόλου απίθανο!! Ο εμπαιγμός του κ. Βατσινά και του κ.Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον κρητικό φίλαθλο και τον κόσμο του ΟΦΗ ξεπέρασε εδώ και καιρό κάθε όριο. Ψέματα, ψέματα. ψέματα...

Και κοροϊδία. Ψέματα για το Τζόρβα, ψέματα για τον Εντόυ, ψέματα για τα χρέη, ψέματα για το πωλητήριο, ψέματα για τις μηνύσεις, κοροϊδία σε επιχειρηματίες, παράγοντες, φιλάθλους, ΜΜΕ, φορείς και ποδοσφαιριστές, κοροϊδία προς όλον τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης. Αλήθεια κ. Βατσινά, μήπως “αγοράσατε” τον ΟΦΗ όπως ακριβώς “αγοράσατε” τον ποδοσφαιριστή Εντόυ; Τί αναφέρει το συμβόλαιο το δικό σας; Πότε θα σας πάρουν τον ΟΦΗ; Θα σας ρωτήσουν ή θα το μάθετε από κάποιον ρεπόρτερ του παο; Η στοιχειώδης ευθιξία θα επέβαλε την αποχώρηση του κ.Βατσινά εδώ και μήνες από την ομάδα. Αντ’ αυτού εξακολουθεί να οδηγεί τον ΟΦΗ στην καταστροφή και στην απαξίωση. Για μια ακόμα φορά σας καλούμε κ. Βατσινά να κάνετε το μοναδικό πράγμα που μπορείτε για το καλό του ΟΦΗ.. Επιστρατέψτε τα όποια αποθέματα αξιοπρέπειας και ήθους , αν σας έχει απομείνει κάτι, και δηλώστε επιτέλους παραίτηση στους εργοδότες σας πριν να σύρετε τον ΟΦΗ μας στην β΄ Εθνική κατηγορία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK