Βαβζίνιακ: “Ο ΠΑΟ μου χρωστάει 130.000 ευρώ”!
Πόσο ύψους 130.000 ευρώ οφείλει ο Παναθηναϊκός στον Γιακούμπ Βαβζίνιακ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πολωνός ποδοσφαιριστής στο περιοδικό "Sport Review" που εκδίδεται στη χώρα του.
Τονίζει μάλιστα πως έχει ήδη ζητήσει ένα μέρος των οφειλόμενων και αφήνει να εννοηθεί πως δεν έχει βρει ανταπόκριση από την πλευρά της “πράσινης” ΠΑΕ.
Αναλυτικά η δήλωση του Πολωνού:
” Δεν μπορώ να πάω στον πρόεδρο και να ζητήσω τα χρήματα. Έτσι και αλλιώς έχω ατζέντη. Ζήτησα ένα μέρος των χρημάτων αλλά δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια. Χάνω την αξιοπρέπεια μου έτσι. Εκτός άλλων θα φανώ φιλάργυρος, όμως πρέπει να εισπράξω κάποια χρήματα. Ο Παναθηναϊκός μου οφείλει 130.000 ευρώ και στο τέλος κάποιος θα πρέπει να με πληρώσει“.
Ο Βαβζίνιακ που είχε παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό δανεικός από τη Λέγκια Βαρσοβίας, είχε βρεθεί τρεις φορές θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Αρχικά τιμωρήθηκε με τρίμηνο αποκλεισμό, στη συνέχεια με ετήσιο και πρόσφατα δικαιώθηκε από το CAS και αγωνίζεται κανονικά. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πολωνικό περιοδικό, για την παραμονή του στο “τριφύλλι” ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ.