Βαζάκας: "Μας αδικεί το αποτέλεσμα"

Με την δυστοκία της επιθετικής γραμμής του Αιγάλεω τα…έβαλε ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Βαζάκας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sportime Radio», θεωρώντας πως το αποτέλεσμα της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ αδικεί την ομάδα του

Βαζάκας: "Μας αδικεί το αποτέλεσμα"
Με την δυστοκία της επιθετικής γραμμής του Αιγάλεω τα…έβαλε ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Βαζάκας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό « Sportime Radio», θεωρώντας πως το αποτέλεσμα της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ αδικεί την ομάδα του. Το « Σίτι» δεν μπόρεσε να υποτάξει τους Κρητικούς στην έδρα του, παρά το γεγονός πως δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

« Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το χθεσινό αποτέλεσμα, όταν η ομάδα χάνει τόσες ευκαιρίες και δεν πετυχαίνει κάποιο γκολ. Το Αιγάλεω δικαιούταν τη νίκη και τουλάχιστον έκανε κάποιες ευκαιρίες, ενώ ο ΟΦΗ δεν έκανε καμία », τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βαζάκας. Πολλοί θεωρούν ότι η αποβολή του αμυντικού Όμο στέρησε από τους γηπεδούχους την ευκαιρία να πιέσουν ακόμα περισσότερο στο φινάλε τους αντιπάλους τους, προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ.

«Όταν ένας παίκτης αποβάλλεται, είναι πολύ κακό για τον ίδιο και την ομάδα. Είδατε ότι με δέκα παίκτες κάναμε φάσεις, φανταστείτε αν δεν είχε αποβληθεί και ο Ομο. Είναι αδιανόητο να δέχεσαι έτσι κόκκινη κάρτα. Ήταν μια λάθος σκέψη, απαράδεκτη, αλλά είναι και το νεαρό της ηλικίας. Ο Όμο είναι μεγάλο ταλέντο, θα βελτιωθεί, αλλά οπωσδήποτε ήταν λάθος κίνηση», υπογράμμισε ο 53χρονος τεχνικός, σε μια προσπάθεια του να «καλύψει» τον παίκτη του.

Ο Γιώργος Βαζάκας εμπιστεύθηκε για το βασικό σχήμα της ομάδας του τον νεαρό Προκόπη Σαγανά, ο οποίος με την απόδοση του τον δικαίωσε απόλυτα. « Περιμένω πολλά από το Σαγανά και είναι θέμα χρόνου να μπει στην ομάδα και να καθιερωθεί. Είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χθες έπαιξε από ανάγκη, γιατί είχαμε τραυματίες. Έδειξε ότι μπορούμε να τον υπολογίζουμε και πως το μέλλον του ανήκει », δήλωσε ο τεχνικός του Αιγάλεω.

Μερικές αποφάσεις του Γιώργου Βαζάκα αποδοκιμάστηκαν από τους φίλους της ομάδας, ωστόσο, ο ίδιος δεν δείχνει να ανησυχεί, ξεκαθαρίζοντας πως « δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία των αποδοκιμασιών. Ό,τι κάναμε, το κάναμε για το καλό του Αιγάλεω. Οι κινήσεις ήταν οι πιο σωστές. Ο κόσμος έτσι είναι. Σίγουρα όταν δεν κερδίζεις υπάρχει γκρίνια και όταν κερδίζεις σε αποθεώνουν. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο ».

Ο προπονητής του «Σίτι» έκανε και τη δική του πρόβλεψη για το πρωτάθλημα, τόσο για την κορυφή όσο και για την ομάδα του, δίνοντας προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου και περιθώρια βελτίωσης για το Αιγάλεω. « Ακόμη δεν έχει τελειώσει, το Μάιο τελειώνει. Έχει σοβαρό προβάδισμα ο Ολυμπιακός, με δύο εκτός έδρας νίκες επί των βασικών του αντιπάλων. Σχετικά με το Αιγάλεω, φτιάχνει μια καινούργια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια. Έχει βάσεις το Αιγάλεω και πολύ ταλέντο, οπότε το μέλλον ανήκει σ' αυτή την ομάδα », τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βαζάκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK