Βάζει... λουκέτο η Μπαρτσελόνα!

Η κρίση στην Ισπανία βαθαίνει καθημερινά με την κυβέρνηση της Καταλονίας να ανακοινώνει μαζική απεργία την Τρίτη (2/10), που βρίσκει ...σύμφωνη την ομάδα της Μπαρτσελόνα! Κανένας υπάλληλος του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων και των ποδοσφαιριστών, δεν θα εργαστεί!

Barcelona coach Ernesto Valverde walks on the pitch during a training session at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday Sept. 26, 2017. Barcelona will play Sporting CP in a Champions League, Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Armando Franca)
Ernesto valverde AP IMAGES

Περισσότεροι από 840 πολίτες τραυματίστηκαν από την Αστυνομική βία και τα επεισόδια που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας την Κυριακή (1/10).

Το όλο ζήτημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και πλέον ο χώρος του αθλητισμού, λόγω και της Μπαρτσελόνα, παίρνει θέση και μαζί μεγάλο μέρος της δημοσιότητας.

Την Τρίτη (3/10) η κυβέρνηση της Καταλονίας προκήρυξε γενική απεργία με την οποία θα "παγώσει" μεγάλο μέρος της χώρας και φυσικά θα ακολουθήσουν πορείες για τη δικαίωση των πολιτών.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, η Μπαρτσελόνα θα συμμετέχει στην απεργία και θα βάλει... λουκέτο για 24 ώρες! Κανένας εργαζόμενος δεν θα πάει στη δουλειά του, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών!

AP Photo/Armando Franca

News 24/7

24MEDIA NETWORK