Βέλγοι "βλέπουν" Βάργκας για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Διαβάστε το δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας "anderlecht-online.be" που αποκαλύπτει ενδιαφέρον των δύο ελληνικών συλλόγων για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

Βέλγοι "βλέπουν" Βάργκας για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Ρόναλτ Βάργκας, του 27χρονου μεσοεπιθετικού της Άντερλεχτ, εξετάζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "anderlecht-online.be". Ο διεθνής με την εθνική Βενεζουέλας ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και με βάση όσα αναφέρονται στο δημοσιευμα έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Πόρτο, Σεβίλλη, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Νέα Υόρκη και Μαϊάμι από τις ΗΠΑ), πέρα από τους δύο ελληνικούς συλλόγους.

Ακόμη, έχει στα χέρια του προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα από Κατάρα, Εμιράτα και Σαουδική Αραβία. Ο Βάργκας έχει κάνει δύο εγχειρήσεις στους χιαστούς (η πρώτη τον Φεβρουάριο του 2011 όταν ήταν παίκτης της Κλαμπ Μπριζ και η δεύτερη στα τέλη Οκτώβρη του ίδιου χρόνου, όντας παίκτης της Άντερλεχτ).

Φέτος έχει κάνει 11 συμμετοχές με την ομάδα των Βρυξελλών, η οποία τον είχε αποκτήσει με 2,5 εκ. ευρώ. Είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK