Βέλλιος: "Δεν έχω ακούσει κάτι για ΑΕΚ"

O Απόστολος Βέλλιος δήλωσε άγνοια για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, καθώς όπως τόνισε, στόχος του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό.

Βέλλιος: "Δεν έχω ακούσει κάτι για ΑΕΚ"

Στον Arena FM φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βελγικής Λιρς, Απόστολος Βέλλιος. O 22χρονος επιθετικός για την αγάπη του για τον Ηρακλή, την καριέρα του στο εξωτερικό αλλά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν έχει πρόταση από την ΑΕΚ: "Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά ο στόχος μου είναι το εξωτερικό. Στα τελειώματα της καριέρας μου θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα και στον Ηρακλή. Αυτό είναι το όνειρο μου".

Για το αν είναι φίλαθλος του Ηρακλή: "Είμαι Ηρακλάκι από πολύ μικρό παιδί και είναι πολύ λογικό να αγαπάς αυτή την ομάδα".

Για τις συνθήκες στο εξωτερικό: "Είναι πολύ δύσκολα, διαφορετικά και θέλει μόνο δουλειά και υπομονή. Θέλει τύχη αλλά πάνω από όλα πρέπει να είσαι εργατικός. Όταν έρθει η ευκαιρία πρέπει να την αρπάξεις".

Για το πέρασμα του από την Αγγλία: "Το ποδόσφαιρο έχει και πράγματα έξω από αυτό. Τώρα βρίσκομαι στο Βέλγιο όμως η Αγγλία είναι η προτεραιότητα μου και θέλω να επιστρέψω εκεί".

Για την προπόνηση που έκανε με την ομάδα του Ηρακλή: "Έχω μια βδομάδα άδεια και μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μια προπόνηση με τον Ηρακλή. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να κάνω άλλη".

Για την εκδήλωση του Ηρακλή που είδε: "Είδα τον πατέρα μου, παλιούς ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους. Μου ήταν πολύ ευχάριστο αυτό".

Για την κατάσταση στο Βέλγιο: "Έφυγα από το καλύτερο πρωτάθλημα και μου φαίνονται όλα διαφορετικά. Δεν είναι σαν την Αγγλία αλλά είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ευκαιρία για έναν επιθετικό να πάει καλά. Έφυγα στα καλά του Ελληνικού πρωταθλήματος και το Βελγικό είναι αρκετά πάνω".

Για το αν παρακολουθεί τον Ηρακλή: "Φυσικά και παρακολουθώ την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πάμε τόσο καλά και έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή. Κάθε χρόνο ο πατέρας μου παίρνει και εισιτήριο διαρκείας για εμένα".