ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέλλιος: “Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό και ΑΕΚ”

Το όνειρό του ζει ο Απόστολος Βέλλιος στην Έβερτον όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Λίβερπουλ.

Βέλλιος: “Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό και ΑΕΚ”

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις από ΑΕΚ και Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά η αγάπη του για την Πρέμιερ Λιγκ τον οδήγησε στην Αγγλία.

“Ονειρευόμουν για χρόνια αυτή τη στιγμή μια που το αγγλικό είναι το αγαπημένο μου πρωτάθλημα και η πρώτη μου συμμετοχή με έκανε ευτυχισμένο”.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής που έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Αστον Βίλλα στις 2 Απριλίου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Γκούντισον Πάρκ “ Η Πρέμιερ Λίγκ ήταν η πρώτη μου επιλογή και με το που ήρθα στην Έβερτον και είδα το γήπεδο και τους συμπαίκτες μου κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα ήταν για μένα. Εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ και αισθάνθηκα πολύ καλά”.

Για να ντυθεί στα μπλε ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής απέρριψε, όπως υποστηρίζει, αρκετές προτάσεις “Είχα προσφορές από την Άστον Βίλα και τη Φούλαμ αλλά και πολλές ομάδες από την Ελλάδα όπως τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αλλά εδώ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK