"Βελτιώνεται" η κατάσταση του Τζορτζ Μπεστ

"Βελτιώνεται" η κατάσταση του Τζορτζ Μπεστ
Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του Τζορτ Μπεστ. Ο « μύθος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Βόρειας Ιρλανδίας είχε μεταφερθεί την περασμένη Δευτέρα στην εντατική του νοσοκομείου « Κρόμγουελ» στο Λονδίνο με μόλυνση στο νεφρό, ωστόσο, ο προσωπικός γιατρός του τα τελευταία χρόνια, Ρότζερ Γουίλιαμς, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του.

« Μπορεί να τα καταφέρει, όπως και στο παρελθόν, να ξεφύγει από το αλκοόλ. Υπάρχουν κάποιες μεγάλες περίοδοι όπου δεν πίνει. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ποτέ δεν παραπονιέται, κάτι που τον κάνει έναν πολύ καλό ασθενή. Τα ιατρικά τεστ που έχει υποβληθεί δείχνουν βελτίωση οπότε είμαστε αισιόδοξοι », τόνισε χαρακτηριστικά ο Άγγλος ιατρός.

Ο Ρότζερ Γουίλιαμς αποκάλυψε πως ο Τζορτζ Μπεστ έχει πλέον επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο, θα παραμείνει για δυο ημέρες ακόμα στην εντατική, προκειμένου να παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς του. Ο προσωπικός ιατρός του παλαίμαχου μέσου αρνήθηκε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα προκλήθηκε λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ, θεωρώντας πως η μεταμόσχευση νεφρού, στην οποία είχε υποβληθεί, έχει « αποδυναμώσει» τον οργανισμό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK